Oportunitatea de afaceri

Descoperă beneficiile afacerii Amway

212000
ore de voluntariat
efectuate de Întreprinzători Amway și angajați (echivalentul a aproape 9.000 de zile)
+150
de organizații non-profit
sprijinite în întreaga lume în 2023
+100
țări și teritorii
unde Amway își desfășoară activitatea

Oameni adevărați, care întâlnesc succesul adevărat

Răspunsuri la întrebările tale

Ce fel de afacere este Amway?

Amway oferă o gamă variată de produse de îngrijire a locuinței, de îngrijire personală, de frumusețe și de nutriție, care contribuie la starea de bine a clienților noștri. Însă, în loc să ne vindem produsele strict în magazine, noi susținem o rețea de întreprinzători din întreaga lume, care promovează produsele noastre către clienți.

De ce  să aleg Amway?

Amway este o companie globală, stabilă financiar, care are la bază un model de afaceri de succes, lucru dovedit timp de peste o jumătate de secol. Astăzi, suntem una dintre cele mai mari companii de vânzări directe din lume.
În calitate de întreprinzător independent poți beneficia de training și îndrumare în mod gratuit. Cu sprijinul nostru și cu eforturile tale, poți construi o afacere așa cum îți dorești.

Ce face mai exact un Întreprinzător Amway?

Fiecare afacere Amway implică trei activități de bază:
1) Promovarea produselor către noi clienți
2) Oferirea de servicii personalizate pentru clienții existenți
3) Dacă vrei, poți ajuta noii membri să își construiască propria afacere Amway.
Când vine vorba despre organizarea zilei de lucru, ai flexibilitatea de a stabili propriul program, care să se potrivească stilului tău de viață.

De cât timp este nevoie?

Depinde doar de tine. Tu decizi cât timp vrei să aloci afacerii. Desigur, cu cât aloci mai mult timp, cu atât vei putea obține mai multe beneficii. Însă este afacerea ta, așadar poți fi flexibil și poți lucra când și cât vrei. Multe persoane încep prin a lucra part time și ulterior ajung să lucreze cu normă întreagă, pe măsură ce afacerea lor se dezvoltă.

Cât costă să începi afacerea? Mă pot răzgândi?

Începerea propriei afaceri Amway presupune un cost și un risc reduse. Taxa de înscriere este singura investiție necesară pentru a începe afacerea - și chiar și pentru aceasta oferim garanția rambursării banilor în proporție de 100%, în primele 90 de zile de activitate.
Nu există comisioane ascunse și nici nu sunt necesare investiții în produse. După ce te înregistrezi, tu decizi câți bani și cât timp vrei să investești în viitorul afacerii tale (dacă dorești).

De ce susținere pot beneficia pentru a învăța detalii despre afaceri?

Amway îi recompensează pe Întreprinzători pentru vânzarea de produse și în cazul în care aceștia ajută și alte persoane să vândă produse Amway. Nu există obiective lunare ce trebuie atinse, ci numai obiectivele pe care ți le stabilești tu personal. Însă, cu cât vinzi mai mult, cu atât câștigi mai mult.
Amway oferă pregătire, materiale și susținere pentru a te ajuta să îți atingi scopurile personale propuse. Avem materiale de curs potrivite pentru orice nivel de experiență. De la un îndrumător personal și o serie întreagă de cursuri online de pregătire, până la un centru de asistență telefonică și informații despre produse - suntem alături de tine la fiecare pas.