Înregistrează-te în calitate de Client și beneficiază de 12% reducere la toate produsele și economisește 27 de lei la prima ta comandă*!

*Promoția se aplică noilor Clienți Înregistrați la prima comandă de minimum 249 de lei, TVA inclus, plasată în termen de 5 zile de la data înregistrării. Ofertă valabilă începând cu 1 decembrie 2021 până în 28 februarie 2022

Frumusețe

Atent mereu la ultimele tendințe, Amway creează produse de înfrumusețare de înaltă calitate, pentru a oferi soluții personalizate.

Noi credem că frumusețea fiecărei femei este o operă de artă. Marca Artistry™ urmărește să ofere tuturor femeilor puterea de a-și descoperi, folosi și exprima propria frumusețe unică.

Noi credem că nu există doar o singură soluție de înfrumusețare - acesta trebuie personalizată în funcție de nevoile și de stilul de viață al fiecărei persoane. De aceea, noi nu doar îți oferim produse, ci te și ajutăm să înțelegi ce nevoi are tenul tău și ce culori ți se potrivesc cel mai bine, pentru a crea rutine personalizate.