POLITICA DE RETUR

PROCEDURA DE URMAT ÎN CAZUL RETURURILOR DE PRODUSE

Această procedură se aplică doar când întreprinzătorii sau clienții au achiziționat produsele direct de la Amway. Clienții care au achiziționat produsele de la întreprinzătorul lor trebuie să-l contacteze pe acesta pentru retur.

Pentru a plasa cererea de retur este necesar să vă autentificați în cont și să accesați meniul ‘Istoricul comenzilor’, apoi selectați comanda relevantă și începeți procedura de retur dând clic pe butonul ‘Retur’ . Completați toate câmpurile necesare pentru a finaliza solicitarea de retur. Veți primi o confirmare pe mail și instrucțiuni pentru expedierea coletului către Amway.

Vă rugăm să menționați pe colet numărul de referință al returului.  Depuneți coletul la oficiul poștal local și păstrați numărul de urmărire pentru evidența dumneavoastră. După recepționarea coletului la Amway, bunurile și documentele sunt verificate pentru a se verifica dacă sunt complete și corecte din punct de vedere faptic, în conformitate cu regulile de returnare a bunurilor (a se vedea mai jos). După  caz, se va procesa o rambursare sau o înlocuire. Oaspeții vor primi un formular de retur odată cu corespondența de confirmare a comenzii și vor trebui să trimită coletul în același mod, dar fără a adăuga un număr de referință pentru retur.

Reguli generale pentru returnarea produselor

1. Starea produsului: Vor fi acceptate pentru rambursare doar produsele care:

 – prezintă o eroare de fabricare;

 – au fost livrate într-o stare deteriorată care nu a putut fi stabilită imediat la momentul livrării;

 – au fost returnate de întreprinzători sau de clienți pe baza garanției satisfacției aplicabilă în acel caz;

Produsele deteriorate sau cele care nu sunt într-o stare potrivită comercializării ulterioare din cauza depozitării și/sau folosirii incorecte nu pot fi acceptate pentru rambursate și vor fi returnate expeditorului.

2. Costurile de transport: Taxa standard pentru livrarea prin poștă va fi achitată de cel care solicită returul.  Amway va rambursa valoarea acestei taxe în cazul retururilor solicitate conform "dreptului de retragere " și a "garanției standard legale".

3. Rambursările: Suma de rambursat va fi transferată direct conform metodei alese la solicitarea returului

4. Cererile de retur vor fi anulate automat în cazul în care produsele respective nu sunt recepționate la Amway în termen de 3 luni de la plasarea solicitării de retur.

5. Returnarea produselor promoționale / seturilor: Seturile și produsele promoționale pot fi returnate doar dacă sunt intacte.