În cadrul Amway, realizările tale sunt răsplătite cu experiențe din călătorii pe care nu le vei trăi în altă parte.

Derulează în jos și află mai multe despre Călătoriile de afaceri ca stimulente Amway – experiențe atent selecționate și holistice, care te îmbie cu recunoaștere și festivități, experiențe și excursii unice, socializare și apartenență la comunitate, oportunități de învățare și inspirație – toate acestea în cadrul celor mai atractive locații din lume.

 

La Amway te așteaptă aventuri extraordinare.

Urmează-ți spiritul antreprenorial către cele mai frumoase locuri din lume!

Urmează-ți spiritul antreprenorial către cele mai frumoase locuri din lume!

Transformă angajamentul oferit astăzi în experiența de neuitat de mâine – și ocupă-ți locul printre liderii Amway în destinații uluitoare.

Fiecare Călătorie de afaceri ca stimulent Amway oferă oportunități care îți vor transforma viața și pe care nu le vei obține în altă parte.

Bucură-te de recunoaștere și sărbătorește-ți realizările. Explorează cele mai interesante destinații prin activități distractive și culturale. Ai acces la noutăți înaintea celorlalți. Deprinde noi abilități de lider pentru a obține un succes mai mare. Fii primul care obține acces la noutăți. Petrece timp de calitate în persoană alături de comunitatea Amway. 

Pe scurt, vei avea parte de o experiență remarcabilă!

SEMINARUL NOILOR PLATINE DIN CRACOVIA

SEMINARUL LIDERILOR
DUBAI

CONFERINȚA DIAMANȚILOR DIN ABU DHABI

Mai mult Mai puțin

Îți pregătim aventuri grozave.

Iată la ce să te aștepți de la evenimentele noastre viitoare.

Iată la ce să te aștepți de la evenimentele noastre viitoare.

Deși toate Călătoriile de afaceri ca stimulente Amway oferă o experiență de înaltă calitate și de neuitat – plină de recunoaștere, sărbătorire, activități de învățare, apartenență la comunitate și distracție – evenimentele din fiecare an vin cu ceva diferit față de cele precedente.

CONFERINȚA DIAMANȚILOR DE LA LACUL GENEVA
21-26 aprilie 2024

SEMINARUL LIDERILOR DIN TARRAGONA
5-9 mai 2024

Mai mult Mai puțin

Galerie de experiențe: O călătorie prin festivitățile anterioare

Delectează-te cu un strop din magia pe care o vei descoperi doar participând la călătoriile noastre de afaceri ca stimulente.

Delectează-te cu un strop din magia pe care o vei descoperi doar participând la călătoriile noastre de afaceri ca stimulente.

Cu toate că nimic nu se compară cu experiența de neuitat de a fi acolo, clipurile video înregistrate la evenimentele trecute îți oferă o scurtă privire asupra energiei dinamice din timpul călătoriilor ca stimulente Amway.

Inspiră-te prin intermediul acestor momente vibrante de recunoaștere, activități de învățare, formare de noi comunități și distracție. Partajează-le cu membrii echipei tale pentru puțină motivație. Prin multă muncă și dedicare, fețele voastre fericite ar putea apărea într-un viitor clip video din galerie!

Conferința Diamanților din Africa, 2023

Seminarul Liderilor din Insula Hamilton, 2023

Seminarul Noilor Platine din Cracovia, 2023

Conferința Diamanților din Scoția, 2022

Seminarul Liderilor din Dubai, 2021

Conferința Diamanților A60 din Las Vegas, 2019

Seminarul Liderilor din Creta, 2019

Croazieră pentru Seminarul Liderilor A60, 2018

Conferința Diamanților din Australia, 2018