Creată pentru un plus de securitate

Modul rapid și ușor de a semna documentele online.

Powered by Adobe

Ce este semnătura electronică?

Semnătura electronică poate înlocui semnătura ta olografă. Pentru firme, acest lucru înseamnă operațiuni mai rapide, un risc mai scăzut, o supraveghere și o vizibilitate mai bune. Cel mai important avantaj al semnăturii electronice este acela că aprobarea în mod legal a documentelor digitale este mai simplă și mai ușor de realizat.

Este legală și sigură?

Aproape orice țară industrializată din lume recunoaște prin lege semnătura electronică. Serviciile eSignature oferite de Adobe aplică la fiecare pas majoritatea politicilor de securitate online existente la ora actuală, ceea ce include codul aplicației, rețele și spații fizice. Poți consulta Manualul juridic global privind serviciul eSignature oferit de Adobe.

De ce ar trebui să folosesc o semnătură electronică?

Iată unele dintre cele mai importante avantaje ale acestei metode.

Cum funcţionează?

 

PASUL 1

Dă clic pe butonul „Semnează acum”

Accesează documentul și începe procesul de semnare printr-un singur clic.

PASUL 2

Citește documentul

Citește formularul, apoi dă click pe butonul „Click aici pentru a semna”.

PASUL 3

Semnează și ai terminat!

Acum poți fi liniștit că semnătura ta electronică este 100% sigură și legală.

Întrebări frecvente

  • Semnătura electronică simplifică procesul prin faptul că oferă îndrumări în cadrul documentului, indicând ce anume trebuie să faci la fiecare pas. Odată ce ai consultat documentul, dă clic pe caseta de semnătură pentru a semna și apoi scrie-ți numele. Urmează instrucțiunile pentru a completa câmpurile obligatorii. În momentul în care ești pregătit să avansezi la următoarea parte, nu trebuie decât să dai clic pe butonul „următoarea secțiune” din partea din stânga jos. La finalizare, poți transmite documentul. O informație utilă: citește întotdeauna instrucțiunile din partea de sus și de jos a ecranului!

  • Fiecare document semnat electronic este 100% sigur și protejat împotriva modificărilor. Pentru a preveni orice îndoieli legate de securitate, un exemplar al documentului semnat îți va fi trimis prin e-mail imediat după ce l-ai transmis.

  • Este perfect normal ca semnătura ta electronică să arate diferit de semnătura ta olografă, deoarece este transmisă în format digital. Chiar dacă nu corespunde semnăturii tale olografe, rămâne în continuare legală și valabilă.
  • Vei primi prin e-mail un link către document, așadar, dacă ești singura persoană cu acces la contul tău de e-mail, nu trebuie să îți faci nicio grijă!