Creată pentru un plus de securitate

Modul rapid și ușor de a semna documentele online.

Modul rapid și ușor de a semna documentele online.

Ce este semnătura electronică?

O semnătură electronică, sau „e-semnătură”, poate înlocui semnătura ta olografă. Printre avantajele pentru afaceri se numără tranzacțiile mai rapide, riscurile reduse, vizibilitate și supraveghere îmbunătățite. Cel mai mare beneficiu al semnăturii electronice este simplificarea și comoditatea legalizării documentelor digitale.

Este legal și sigur?

Aproape toate țările industrializate din lume recunosc semnătura electronică în cadrul lor legislativ. Serviciile Adobe eSignature respectă cele mai noi politici de securitate online la fiecare pas, ceea ce include codul de aplicare, rețelele și facilitățile fizice. Aruncați o privire la Adobe Electronic Signature Laws & Regulations – Romania.

De ce ar trebui să folosesc o semnătură electronică?

Iată unele dintre cele mai importante avantaje.

Rapid și rentabil

Sigur și legal

Eco-friendly

Cum funcționează?

PASUL 1

Dă clic pe butonul „Semnează acum”

Accesează documentul și începe procesul de semnare printr-un singur clic.

PASUL 2

Citește documentul

Citește formularul, apoi dă clic pe butonul „Clic aici pentru a semna”.

PASUL 3

Semnează și gata - ai terminat!

Acum poți fi liniștit că semnătura ta electronică este 100% sigură și legală.

Întrebări frecvente

În ce constă procesul de semnare a documentului?

Semnătura electronică simplifică procesul prin faptul că oferă îndrumări în cadrul documentului, indicând ce anume trebuie să faci la fiecare pas. Odată ce ai consultat documentul, dă clic pe caseta de semnătură pentru a semna și apoi scrie-ți numele. Urmează instrucțiunile pentru a completa câmpurile obligatorii. În momentul în care ești pregătit să avansezi la următoarea parte, nu trebuie decât să dai clic pe butonul „următoarea secțiune” din partea din stânga jos. La finalizare, poți transmite documentul. O informație utilă: citește întotdeauna instrucțiunile din partea de sus și de jos a ecranului!

Mai poate cineva să modifice documentul, după ce l-am semnat?

Fiecare document semnat electronic este 100% sigur și protejat împotriva modificărilor. Pentru a preveni orice îndoieli legate de securitate, un exemplar al documentului semnat îți va fi trimis prin e-mail imediat după ce l-ai transmis.

Semnătura mea reală arată complet diferit. Cum poate fi valabilă?

Este perfect normal ca semnătura ta electronică să arate diferit de semnătura ta olografă, deoarece este transmisă în format digital. Chiar dacă nu corespunde semnăturii tale olografe, rămâne în continuare legală și valabilă.

Nu poate oricine să semneze documentul meu?

Vei primi prin e-mail un link către document, așadar, dacă ești singura persoană cu acces la contul tău de e-mail, nu trebuie să îți faci nicio grijă!