Descoperă beneficiile afacerii Amway

Cu Amway poți construi o afacere care se potrivește stilului tău de viață. Muncești când dorești, unde dorești și atât de mult cât dorești - ai flexibilitatea de a-ți configura afacerea așa cum vrei.

Cu Amway poți construi o afacere care se potrivește stilului tău de viață. Muncești când dorești, unde dorești și atât de mult cât dorești - ai flexibilitatea de a-ți configura afacerea așa cum vrei.

Oportunitatea de afaceri Amway

Începerea propriei afaceri este foarte simplă alături de Amway

Conceptul afacerii Amway este simplu. În calitate de întreprinzător independent, beneficiezi de produse Amway de înaltă calitate, pe care le poți recomanda și altor persoane și poți construi relații cu oamenii, pentru a-i ajuta să își înceapă propria afacere. 

Există trei moduri prin care poți câștiga bani și recompense:

Adaosul comercial

Pentru fiecare comandă plasată de către un client care s-a înregistrat la recomandarea ta, iti revine adaosul comercial respectiv.

Atunci când recomanzi produsele Amway clienților, poți obține o reducere.

Recompense

Cu cât afacerea ta începe să aibă rezultate mai bune, cu atât vei câștiga mai mule recompense. Oferim stimulente pentru realizările importante, cum ar fi dezvoltarea extraordinară a afacerii sau sprijinul acordat altora. Aceste recompense variază de la călătorii de afaceri exclusive în întreaga lume, până la plăți unice în numerar.

Plăți

Inițial, vei acumula puncte pe baza produselor vândute, iar apoi, odată cu creșterea afacerii, vei începe să obții puncte și pe baza vânzărilor generate de către cei pe care îi îndrumi. 


O oportunitate verificată și demonstrată

Alătură-te uneia dintre cele mai importante companii de vânzări directe din lume și vei obține numeroase avantaje

Începerea propriei afaceri poate părea intimidantă. Multe întreprinderi nou înființate pot necesita investiții semnificative de timp și bani. Însă nu același lucru se aplică și afacerii Amway. Aici, te alături altor trei milioane de oameni care folosesc o oportunitate cu cost și risc reduse pentru a reuși în afaceri. Cifrele vorbesc de la sine. Numai în 2016 am înregistrat vânzări globale de 8,8 miliarde USD. Din 1959, Amway a plătit peste 53 miliarde USD sub formă de plăți și stimulente către întreprinzătorii din întreaga lume.

Fiecare Întreprinzător Amway beneficiază de aceleași avantaje:

Risc redus

În momentul în care începi propria afacere Amway, plătești o mică taxă inițială de înscriere. Dacă în primele 90 de zile de activitate decizi că nu dorești să continui, îți vom rambursa taxa de înscriere.


Cost redus

Nu trebuie să faci o investiție uriașă pentru a începe afacerea. În calitate de întreprinzător nou, beneficiezi de reduceri. Deții controlul asupra plasării comenzilor de produse, așadar tu decizi când și cât dorești să cumperi.

Produse exclusive premium

Amway oferă peste 450 de produse de calitate înaltă, din patru game principale pe care oamenii le utilizează în fiecare zi - Frumusețe, Nutriție, Locuință și Îngrijire personală. Afacerea noastră se bazează pe calitatea produselor oferite, acesta fiind motivul pentru care în ultimii 4 ani am investit masiv în cercetare și dezvoltare, inclusiv  315 milioane EUR pentru noi centre de producție și cercetare. Ne sprijinim produsele cu ajutorul Garanției satisfacției*.
*Dă clic aici pentru a vedea termenii garanției.

Disponibilă pentru toată lumea

Indiferent de parcursul profesional, de experiența de viață sau de educație, cu pasiune și muncă intensă oricine poate conduce propria afacere Amway de succes. 

Pas cu pas, către succes

Întreprinzătorii Privați Autorizați Amway nu sunt niciodată singuri. Noi, cei de la Amway, vă susținem în permanență și vă oferim nivelul de îndrumare care vi se potrivește cel mai bine. 

Totul începe cu mentorul și îndrumătorul tău, adică persoana care te-a ajutat să devii parte a companiei Amway. Acesta îți poate oferi sfaturi și sugestii pentru a te ajuta să îți dezvoltați afacerea. 

De asemenea, vei face parte dintr-o echipă de profesioniști cu experiență. Cei peste trei milioane de întreprinzători din întreaga lume au de împărtășit foarte multe cunoștințe și idei.

Cursuri de pregătire

Amway Academy oferă materiale și cursuri de training online. Poți să parcurgi materialele de training din confortul locuinței tale sau să le salvezi pe dispozitivul mobil, pentru a le avea în permanență disponibile. Poți, de asemenea, să participi la cursuri online susținute în direct de un instructor.

Marketing

Vei avea acces la o varietate de materiale de marketing care te pot ajuta să promovezi produsele Amway către clienți. Materialele includ cataloage cu produse, prezentări, materiale video, aplicații și instrumente digitale.

Control deplin asupra afacerii tale

Am dezvoltat o serie întreagă de instrumente și aplicații care te vor ajuta să îți administrezi afacerea

Gestionarea afacerii este foarte simplă cu instrumentele din secțiunea „Biroul meu”: nu trebuie decât să te autentifici pentru a urmări și a controla comenzile și vânzările tale. Poți chiar să calculezi venitul și venitul anticipat. Dacă ești mai mereu pe teren, aplicația noastră pentru mobil îți oferă flexibilitatea de a lucra și de a-ți gestiona afacerea, oriunde te-ai afla.

Alătură-te uneia dintre cele mai mari companii de vânzări directe din lume

Completează formularul de înscriere și începe-ți drumul spre obiectivul de a deveni propriul tău șef.

Află mai multe

Suntem la dispoziția ta pentru a răspunde oricăror întrebări despre începerea propriei afaceri alături de Amway.