Cantitate:

  Cantitate:

   Cu blenderul electric de mare viteză Nutrilite, te bucuri de smoothie-uri, milkshake-uri, sosuri și multe alte preparate hrănitoare în mod rapid, simplu și convenabil.

    

   Ce beneficii îți oferă

   • Cu o carcasă din oțel inoxidabil și motor eficient din punct de vedere al consumului de energie*, care atinge până la 28.000 rpm, este ajutorul ideal în bucătărie.
   • Conține un recipient din sticlă de 1,8 litri cu gradație gravată, care nu emană substanțe chimice sau microplastic în alimente.
   • Are 3 programe presetate (pentru zdrobirea gheții, prepararea smoothie-urilor și interval), pulsații și control fără trepte de viteză, fiind ideal pentru orice dorești să prepari.
   • Poți să amesteci mai multe ingrediente – inclusiv Proteine din plante Nutrilite sau Pudră din fibre Nutrilite – și să prepari smoothie-uri delicioase sau mâncăruri sănătoase, cum ar fi humusul
   • Este ideal pentru un stil de viață activ, datorită recipientului Blend & Go robust și ușor, fabricat din tritan. Acesta este simplu de curățat și de transportat.

   *Blenderul și motorul acestuia includ moduri de oprire și standby (așteptare) care nu depășesc cerințele în vigoare cu privire la consumul de energie prevăzute în Directiva “Ecodesign” 209/125/CE.

   De ce te-ar putea interesa

   Blenderul electric de mare viteză Nutrilite este un aparat electrocasnic pentru bucătărie, elegant și puternic, cu ajutorul căruia poți să ai un stil de viață mai sănătos.

   Blenderul este echipat cu un motor puternic de 1200 W care atinge până la 28.000 rpm și are trei programe presetate (pentru zdrobirea gheții, prepararea smoothie-urilor sau interval), precum și setări pentru pulsații și controlul fără trepte de viteză.

   Recipientul Blend & Go are o bază proprie, un cuțit ascuțit din oțel inoxidabil cu 4 lame și un capac cu orificiu pentru băut. Este ușor și versatil, ideal pentru persoanele cu un stil de viață activ și mereu pe fugă.

   Blenderul electric de mare viteză Nutrilite este vândut numai de către Nutrilite.

   Informații interesante

   • 3 programe prestate (pentru zdrobirea gheții, prepararea smoothie-urilor, interval), precum și program pentru pulsații și controlul fără trepte de viteză.
   • Toate componentele se pot spăla în mașina de spălat vase, cu excepția setului de cuțite din oțel inoxidabil și a bazei aparatului.
   • Atinge până la 28.000 rpm (rotații pe minut) datorită motorului de 1200 W. 

   Proprietăți esențiale

   Materiale și componente de calitate înaltă: Cu ajutorul lamelor de calitate înaltă, din oțel inoxidabil de clasă alimentară, vei obține preparate grozave. Recipientul rezistent din sticlă împiedică pătrunderea substanțelor chimice și a microplasticului în alimente. De asemenea, blenderul se poate folosi în siguranță și cu ușurință datorită bazei anti-alunecare și a funcțiilor de curățare automată.

   Dotat cu un motor puternic, un set de cuțite cu 8 lame și o gamă bogată de funcții (inclusiv funcție de zdrobire a gheții, funcție pentru prepararea smoothie-urilor și interval), acest blender poate prepara o varietate de ingrediente și rețete, cum ar fi smoothie-uri, milkshake-uri, sosuri, supe-cremă și piure.

   Recipientul Blend & Go fabricat din tritan fără BPA este ușor, robust și portabil. Acesta are o bază proprie și un set de cuțite cu 4 lame care te ajută să prepari smoothie-uri delicioase și hrănitoare pe care să le iei cu tine când pleci de acasă.

   Mod de utilizare

   • Citește cu atenție manualul de instrucțiuni înainte de prima utilizare și respectă instrucțiunile în timpul utilizării.
   • E nevoie de puțină forță pentru scoaterea setului de cuțite din recipient cu ajutorul dispozitivului special. Deoarece blenderul electric de mare viteză Nutrilite este foarte puternic, trebuie să fixezi bine setul de cuțite în interiorul recipientului de sticlă, pentru a evita scurgerea lichidelor. Asigură-te că setul de cuțite se fixează bine după curățare/înainte de folosire.
   • Recipientul din sticlă se fixează cu ușurință în baza blenderului și nu necesită răsucire; a fost proiectat ergonomic, pentru a putea fi folosit atât de persoanele stângace, cât și de persoanele dreptace.
   • Recipientul Blend & Go se fixează cu ușurință în baza blenderului și nu necesită răsucire. Apasă ușor pe el în timpul funcționării.
   • Toate componentele se pot spăla în mașina de spălat vase, cu excepția seturilor de cuțite și a bazei.

   Detalii tehnice

   Greutate:

   • Blender electric de mare viteză Nutrilite + recipient din sticlă:  aprox. 3,9 kg
   • Recipient Blend & Go: aprox. 0,3 kg
   • Dispozitiv de scoatere a cuțitelor: 40 g

   Dimensiuni:

   • Blenderul electric de mare viteză Nutrilite împreună cu recipientul din sticlă: 20 (L) x 17,5 (l) x 43,4 (Î) cm
   • Recipient Blend & Go: 24,5 (Î) x 7 (l) cm

   Cuțitele blenderului și ale recipientului Blend & Go sunt fabricate din oțel inoxidabil (clasă alimentară SUS420)

   Nivel de zgomot:
   La viteză maximă, nivelul zgomotului este mai mic de 90 dB. La o distanță de 1 metru față de produs, nivelul zgomotului de fundal este mai mic de 65 dB.

   Capacitate:
   Recipientul blenderului: 1,8 litri
   Recipient Blend & Go: 0,6 litri

   Lungimea cablului de alimentare este de aproximativ 1 metru.