Cantitate:

  Cantitate:

     Masca revitalizantă pentru păr Satinique™ acţionează împreună cu Şamponul şi Balsamul pentru păr vopsit pentru a reface vârfurile deteriorate, redând catifelarea şi făcând ca părul să devină mai puternic.

   Un tratament fortifiant, combinat cu puterea complexului ENERJUVE ™, pentru a repara şi a reface părul în profunzime, înainte de coafare.

   Potrivită pentru toate tipurile de păr, dar în mod special pentru părul deteriorat sau vopsit;

   Regenerează părul, conferind catifelare şi aranjare cu uşurinţă.

   Conţine extract din ulei de seminţe de struguri, pentru a proteja părul împotriva factorilor nocivi de mediu, şi ulei din seminţe de kukui, care lasă părul îngrijit şi hidratat

   Ajută la repararea şi prevenirea vârfurilor deteriorate

   Potrivită pentru toate tipurile de păr şi în mod special pentru părul deteriorat sau vopsit

   Pentru a menține calitatea produsului vă recomandăm să evitați infiltrarea apei în recipient. Închideți recipientul imediat după utilizare.

      Conţine complexul ENERJUVE™ pentru a reda părului aspectul său natural, plin de vitalitate, precum şi extract din seminţe de struguri şi ulei din seminţe de kukui;

   Conţine ingrediente foarte hidratante şi hrănitoare ce regenerează părul;

   Un amestec special de vitamina E, extract din seminţe de struguri şi ulei din seminţe de kukui.

      Conţine un amestec de vitamina E, extract din ulei de seminţe de struguri şi ulei din seminţe de kukui, ce protejează părul împotriva factorilor nocivi de mediu, lăsându-l îngrijit şi hidratat;

   Ajută la protejarea părului împotriva deteriorării, ajută la repararea şi prevenirea vârfurilor despicate şi întăreşte firul de păr cu până la de şase ori atunci când este folosită separat şi cu până la de nouă ori atunci când este folosita împreună cu Gama de produse pentru păr vopsit Satinique Color Repair *;

   Un tratament fortifiant ce repară şi îngrijeşte părul în profunzime, acţionează asupra structurii firului de păr, întărind şi protejând fiecare şuviţă.

   * Avantaj competitiv al Gamei de produse pentru păr vopsit Color Repair. Atunci când sunt folosite împreună, ca sistem, Şamponul şi Balsamul pentru păr vopsit şi Masca revitalizantă pentru păr (dacă este folosită numai masca, părul devine cu până la de şase ori mai puternic).

   Oamenii de ştiinţă de la Satinique™ au aplicat cunoştinţele din domeniul nutriţiei şi al frumuseţii pentru a crea ingrediente inovatoare pentru sănătatea părului, pe care le-au îmbinat într-un amestec de plante şi nutrienţi atent selecţionat. De aceea, Masca revitalizantă pentru păr conţine un amestec fortifiant de vitamina E, extract din seminţe de struguri şi ulei din seminţe de kukui, cunoscut pentru efectele sale revigorante şi calmante, pentru a ajuta la regenerarea părului şi redarea elasticităţii şi a strălucirii acestuia. Acestor ingrediente revigorante li se adaugă complexul exclusiv ENERJUVE™, pentru a reda părului un aspect natural, plin de vitalitate.

      Aplicaţi şi distribuiţi pe părul umed;

   Lăsaţi să acţioneze timp de 3-5 minute, apoi clătiţi;

   Suficient de delicată pentru a fi utilizată zilnic.