Cantitate:

  Omega-3 Complex Nutrilite™ este un supliment alimentar care conține acizi grași omega-3 de calitate înaltă și care susține funcționarea normală a inimii*.  

  De ce îți va plăcea...

  Acizii grași omega-3 acționează precum lanțul bine uns al unei biciclete, susținând funcționarea normală a inimii. Cu toate acestea, ei sunt cunoscuți ca „esențiali” fiindcă nu-i putem produce în mod natural în organism; trebuie să-i luăm din alimentație. Ideal este ca o alimentație echilibrată să includă una sau două porții de pește pe săptămână, dar știm că acest lucru nu este întotdeauna posibil.

  În ciuda faptului că noi înșine nu-i putem produce, acizii grași esențiali omega-3 sunt foarte importanți pentru funcționarea normală a inimii, precum și pentru menținerea stării generale de sănătate. Omega-3 Complex Nutrilite™ este un supliment alimentar care conține acizi grași omega-3 EPA (acidul eicosapentaenoic) și DHA (acidul docosahexaenoic). Împreună, ei asigură acizii grași care pot lipsi din regimul nostru alimentar.


  Ce trebuie să știți…

  • Omega-3 Complex Nutrilite™ conține un amestec de uleiuri omega-3, provenite de la furnizorii noștri de încredere Nutricert™. Inclusiv somon din apele pure ale Norvegiei și anșoa, macrou și sardine din oceanele Atlantic și Pacific.
  • Anșoa, macroul și sardinele se află la baza lanțului trofic, motiv pentru care au o concentrație mare de acizi grași omega-3.
  • O singură capsulă conține aproximativ aceeași cantitate de acizi grași omega-3 ca 28 g de somon, ton sau sardine.
  • Ajută la susținerea funcționării inimii cu un complex Omega-3 format din EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic)*.
  • Acizilor omega-3 li se adaugă vitamina E și totul este încapsulat în termen de 72 de ore de la recoltare, pentru a asigura o calitate înaltă.
  • Fiecare lot de ulei de pește este testat pentru a-i garanta calitatea și puritatea.
  • Nu conține coloranți artificiali, conservanți sau arome adăugate.

  * Efectul benefic se obține cu un aport zilnic de 250 mg de EPA și DHA.


  Mod de utilizare:

  Se ia o capsulă pe zi, în timpul mesei.

  • Cele două componente active ale complexului Omega-3 sunt EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). EPA și DHA sprijină funcţia normală a inimii. Efectul benefic se obţine în condițiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA și DHA.
  • Asigură aportul de acizi grași care pot lipsi din dietă.
  • O capsulă asigură aproximativ aceeași cantitate de acizi grași Omega-3 (DHA și EPA) ca și 28 g de somon, ton sau sardine.
  • Fără adaos de coloranţi, arome sau conservanţi artificiali.
  • Produsul nu este potrivit pentru vegani/vegetarieni.
   
  CONȚINUT MEDIU PE ZI / 1 CAPSULĂ  %VNR*
  Grăsimi 1 g  
    din care:
  Acizi grași Omega-3 380 mg  
  EPA (Acid eicosapentaenoic) 180 mg  
  DHA (Acid docosahexaenoic) 120 mg  
  Vitamina E 5 mg (α-TE) 42

  *% din Valoarea nutrițională de referință.

  • Cei care consumă puţine alimente bogate în acizi grași Omega-3, ca de exemplu pește, fructe de mare, legume cu frunze, ulei de rapiţă, ulei de soia și nuci.
  • Cei preocupaţi de efectele benefice ale acizilor grași Omega-3.

  Doza recomandată

  1 capsulă pe zi.

  Recomandări

  A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Acesta este un supliment alimentar și nu înlocuieste o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se pastra flaconul bine închis. A se păstra la loc uscat și răcoros.