Cantitate:

  Cantitate:

   Fiind ideal pentru toți cei care își doresc să amelioreze posibilele carențe nutriționale, Foundational Trio cu Daily Nutrilite îți oferă o bază solidă pentru a te ajuta  să rămâi activ(ă)1,2,3,4!

    

   Ce beneficii îți oferă

   • Conține o gamă largă de vitamine și minerale esențiale, dar și proteine din trei plante.
   • Pentru susținerea sistemului imunitar, îți oferă vitamina C, vitamina D, zinc, fier și seleniu.1
   • Pentru a te ajuta să fii pregătit(ă) pentru orice provocare, îți oferă șapte vitamine B, fier și magneziu, care sprijină metabolismul energetic.2
   • Le oferă ochilor tăi numeroase substanțe nutritive care ajută vederea: vitamina A, riboflavină (B2), zinc și DHA (acid docosahexaenoic).5.
   • Conține acizi grași omega-3 care contribuie la funcționarea normală a inimii4
   • Trei produse de calitate înaltă într-un singur set personalizat

   În plus, e important să ai o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos.

   De ce te-ar putea interesa

   Imaginează-ți că organismul tău funcționează precum o bicicletă:

   • Vitaminele și mineralele sunt ca roțile; acestea susțin bicicleta, astfel că îi permit corpului și minții să funcționeze uniform.
   • Daily Nutrilite este un supliment alimentar zilnic cu multivitamine și multiminerale care conține 20 de vitamine și minerale esențiale și extracte din plante pentru sprijinul diferitelor obiective referitoare la nutriție, ajutând la ameliorarea potențialelor carențe din dieta zilnică.
   • Acizii grași omega-3 funcționează precum lanțul uns cu ulei al unei biciclete, sprijinind funcționarea normală a inimii4. Cu toate acestea, poartă denumirea de ‘esențiali’ pentru că organismul nostru nu îi poate produce în mod natural; trebuie să-i luăm din alimentele pe care le consumăm. O dietă echilibrată care include una sau două porții de pește pe săptămână ar fi ideală, însă înțelegem că nu e întotdeauna posibil.
    Omega-3 Complex Nutrilite te poate ajuta să suplinești aportul de acizi grași care poate îți lipsesc din dietă. Produsul conține cei doi compuși activi din acizii grași omega-3: EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). EPA și DHA sprijină funcționarea normală a inimii4.
   • La fel cum cadrul este componenta de bază a unei biciclete, proteinele sunt componentele de bază ale corpului – ele reprezintă cadrele mușchilor și oaselor. Proteinele din plante Nutrilite™ oferă proteine din plante de calitate înaltă pentru asigurarea unui aport zilnic optim, astfel încât să te menții activ(ă) toată ziua3.

   Informații interesante

   • 1 tabletă de Daily Nutrilite ușor de înghițit conține multe vitamine, minerale și plante
   • Proteinele din plante oferă proteine de înaltă calitate, furnizând cantități echilibrate din cei nouă aminoacizi esențiali.
   • O capsulă de Omega-3 Complex Nutrilite oferă aproximativ aceeași cantitate de acizi grași omega-3 (DHA și EPA) pe care i-ar conține 28 g de somon, ton sau sardine.
   • Foundational Trio oferă o gamă largă de nutrienți care lucrează împreună pentru a te menține activ(ă)! 1,2,3,4,

   1 Vitamina C, vitamina D, zincul, fierul și seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
   2 Tiamina (B1), biotina (B7), riboflavina (B2), niacina (B3), acidul pantotenic (B5), vitamina B6, vitamina B12, fierul și magneziul contribuie la funcționarea optimă a metabolismului.
   3 Proteina contribuie la menținerea oaselor și masei musculare normale.
   4 EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii. Efectul benefic se obține cu un aport zilnic de 250 mg de EPA și DHA.
   5 Vitamina A, riboflavina (B2), zincul și DHA contribuie la menținerea vederii normale. DHA: Efectul benefic se obține cu un aport zilnic de 250 mg de DHA.

   În plus, e important să ai o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos

   Valoare nutrițională

   Pentru informații mai detaliate accesează:

   Omega-3 Complex Nutrilite
   Proteine din plante Nutrilite
   Daily Nutrilite