Cantitate:

  Cantitate:

   Îngrijește-ți și răsfață-ți pielea înainte, în timpul și după expunerea la soare cu această soluție de îngrijire a pielii pentru vară.


   Ce beneficii oferă

   Soluția de Frumusețe pentru Vară Artistry te ajută să îți exfoliezi, să îți protejezi și să îți hidratezi pielea din cap până în picioare – îți acoperă toate nevoile în materie de distracție sau de îngrijire a pielii, de la pregătirea înainte de expunere până la calmare după expunere la soare.

   • Pentru pregătirea bronzului perfect, Gelul exfoliant pentru corp Artistry Signature Select îndepărtează celulele uscate delicat, dar intens, menținând astfel pielea fină și strălucitoare.
   • Înainte și în timpul expunerii la soare, aplică Loțiunea g&h de protecție solară UV SPF 50+ PA++++ și Loțiunea de zi cu SPF 30 Artistry Skin Nutrition™. Împreună, acestea oferă protecție cu spectru larg, din cap până în picioare, atât împotriva razelor UVA, cât și a razelor UVB și ajută la menținerea nivelurilor optime de hidratare a pielii.
   • După expunerea la soare, Laptele de corp g&h Refresh hidratează și ajută la protejarea și repararea barierei de hidratare a pielii, cu formula sa revigorantă, ușoară și cu absorbție rapidă.
   • Ori de câte ori ai nevoie, Sprayul facial revigorant + protector Artistry Studio reîmprospătează pielea, îi îmbunătățește hidratarea, o protejează de poluarea mediului și ajută la fixarea machiajului.
   • În plus, ți-am pregătit geanta pentru cosmetice Artistry* – un cadou elegant, pe care îl primești gratuit la fiecare comandă (în limita stocurilor disponibile) pentru a-ți transporta produsele esențiale de înfrumusețare. 

   *Cadou la achiziționarea Soluției de Frumusețe pentru Vară Artistry. În limita stocurilor disponibile. Nu poate fi achiziționată separat.

   De ce te-ar putea interesa

   Soluția de Frumusețe pentru Vară Artistry este soluția ideală pentru a te proteja de soare în acest sezon estival. 

   Special concepută pentru a acoperi nevoile pielii înainte, în timpul și după expunerea la soare, Soluția de Frumusețe pentru Vară Artistry are tot ce îți trebuie pentru a-ți exfolia, proteja și hidrata pielea, astfel încât să te poți bucura de toate beneficiile distracției la soare. 

   Fiind concepută cu ingrediente naturale, inclusiv fitonutrienți cultivați de Nutrilite – marca numărul 1 din lume în vânzarea de vitamine și suplimente alimentare* – această selecție de produse Artistry și g&h îți permite să te bucuri de beneficiile producției sănătoase de vitamina D, de un ten mângâiat de soare și de produse curate și sănătoase. 

   Protecție solară mai lejeră ca niciodată. 

   * Sursa: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

   Informații interesante

   Formule curate
   Formulele utilizate pentru produsele Artistry și g&h au fost dezvoltate în conformitate cu standardele de frumusețe curată Artistry și g&h Personal Care Clean, norme riguroase care garantează că produsele sunt curate, sigure și eficiente. Acest lucru înseamnă: 

   • Produse înregistrate la The Vegan Society*
   • Fără ulei mineral, parabeni, ftalați
   • Fără ingrediente de origine animală și fără testare pe animale.

   Ingrediente din plante
   Fiecare produs inclus în Soluția de Frumusețe pentru Vară Artistry conține unul sau mai mulți fitonutrienți cultivați la fermele noastre Nutrilite sau la fermele partenere certificate NutriCert™. Pe lângă o înaltă calitate, acestea asigură un nivel de trasabilitate de la sămânță la piele demn de încredere. 

   Mărci demne de încredere
   Soluția de Frumusețe pentru Vară Artistry combină vasta expertiză a mărcii Artistry în știința pielii cu ingrediente cultivate în mod sustenabil de Nutrilite – marca nr. 1 în lume în materie de vitamine și suplimente alimentare** – și proprietățile benefice pentru sănătate ale produselor g&h. 

   Informații privind protecția solară

   • Evită expunerea îndelungată la soare, chiar dacă folosești produse de protecție solară. 
   • Ferește sugarii și copiii mici de lumina directă a soarelui. 
   • Expunerea excesivă la soare reprezintă un pericol grav pentru sănătate.
   • Aplicarea unei cantități reduse de protecție solară micșorează semnificativ nivelul de protecție.
   • Pentru a menține protecția, reaplică întotdeauna produsele de protecție solară după înot sau după ce te ștergi cu prosopul.

   * Cu excepția Gelului exfoliant pentru corp Artistry Signature Select.
   ** Sursa: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

   Proprietăți esențiale

   Cadou
   Obține gratuit o geantă pentru cosmetice Artistry la fiecare comandă a Soluției de Frumusețe pentru Vară Artistry *. Fiind catifelată, elegantă și fabricată din bumbac 100%, geanta pentru cosmetice Artistry este perfectă pentru a-ți transporta produsele esențiale de înfrumusețare oriunde ai merge.  

   Geanta este prevăzută cu un strat de protecție intern care îți protejează articolele împotriva apei; astfel, ele rămân uscate și curate în orice moment.
   Dimensiuni: 22 cm x 10 cm x 10 cm

   * Cadou la achiziționarea Soluției de Frumusețe pentru Vară Artistry. În limita stocurilor disponibile. Nu poate fi achiziționată separat. 

   Mod de utilizare

   Produsele din Soluția de Frumusețe pentru Vară Artistry lucrează împreună ca parte a unei soluții complete pentru a-ți proteja pielea de expunerea la soare. Nu ezita să le completezi cu produsele Artistry sau g&h preferate (de exemplu, gelurile, loțiunile tonice sau seruri pentru curățare facială Artistry Skin Nutrition) pentru a te bucura de o piele cu aspect sănătos, cu un aspect radiant, sărutată de soare în această vară. 

   Te rugăm să consulți instrucțiunile de utilizare pentru fiecare produs în parte

   * PRODUS CADOU. Produs disponibil doar ca parte a soluției, în limita stocurilor disponibile. Nu poate fi achiziționată separat.  

   Ingrediente

   Ingrediente cheie pentru rutina ta de îngrijire a pielii pe timp de vară  
   Fiecare produs inclus în Soluția de Frumusețe pentru Vară Artistry conține ingrediente naturale din plante puternice, cum ar fi:

   Extract din coacăze negre cultivat la fermele Nutrilite™
   Împreună cu uleiurile esențiale Evening Primrose și Perilla, acest extract ajută la menținerea senzației de piele fină și moale la atingere. După utilizare, pielea este pregătită pentru aplicarea celorlalte produse din rutina ta de înfrumusețare pentru corp. 
   Se regăsesc în: Gelul exfoliant pentru corp Artistry Signature Select

   Extract de ceai verde cultivat de Nutrilite
   Conferă protecție antioxidantă. 
   Se regăsește în: Loțiune de protecție solară g&h UV SPF 50+ PA++++

   Apă Cica Complex
   Acest fitonutrient, derivat dintr-o plantă cu flori, contribuie la calmarea și hidratarea pielii. 
   Se regăsește în: Loțiunea de protecție solară g&h UV SPF 50+ PA++++

   Complex Prevent pe bază de fitonutrienți
   Conține un amestec de cireșe Acerola cultivate în fermele Nutrilite™, plus margaretă australiană și mure, care întărește sistemul de apărare naturală a pielii cu 350%, ajutând la prevenirea și întârzierea apariției timpurii a semnelor vizibile ale îmbătrânirii.
   Se regăsesc în: Loțiunea de zi cu SPF 30 Artistry Skin Nutrition

   Rodie cultivată de Nutrilite
   Ajută la protejarea pielii de efectele dăunătoare ale celor mai multe tipuri de factori poluanți. 
   Se regăsesc în: Loțiunea de zi cu SPF 30 Artistry Skin Nutrition și Sprayul facial revigorant + protector Artistry Studio

   Apă de bambus
   Apă de origine vegetală provenită din bambus și glicerină de origine vegetală pentru hidratarea pielii. 
   Se regăsește în: Laptele de corp g&h Refresh 

   Ceramide din ulei de măsline
   Un tip special de lipide care ajută la menținerea barierei de hidratare a pielii. 
   Se regăsește în: Laptele de corp g&h Refresh 


   Aceste ingrediente acționează ca parte a unor formule dezvoltate de experții noștri, astfel încât să ofere pielii împreună tot ce au mai bun știința și natura.

   Pentru o listă cu ingredientele fiecărui produs, consultă paginile produselor: