image/png;;;10_sm.png

 

"Există numeroase motive pentru care oamenii se implică în vânzarea directă. Odată ce descoperă oportunitatea noastră de afaceri, văd posibilităţile care li se oferă. Acest lucru le provoacă imaginaţia."

Doug DeVos, Preşedinte al Amway şi Alticor

  • image/pjpeg;;;photo 1.2.jpgAmway nu este o companie ca oricare alta
  • image/jpeg;;;2.jpgCentre de top în toată lumea
  • image/pjpeg;;;photo 2.2.jpgCentre Amway
  • image/jpeg;;;50x60.jpgAmway - O explicație vizuală

Amway nu este o companie ca oricare alta

image/pjpeg;;;photo 1.1.jpg

Amway nu este o companie ca oricare alta

Amway, alături de compania Alticor, este una dintre cele mai mari companii de vânzări directe din lume. Înfiinţată în urmă cu mai bine de jumătate de secol, în 1959, de cei doi prieteni de-o viaţă şi parteneri de afaceri Rich DeVos şi Jay Van Andel.

Astăzi, familiile DeVos şi Van Andel continuă să menţină filozofia muncii intense şi a autodeterminării, care a făcut ca Amway să aibă tot atât de mult succes în secolul XXI ca şi în secolul XX. În 2018, vanzarile totale raportate de companie au fost de 8.8 miliarde de dolari. Prezentă astăzi în peste 100 de pieţe din întreaga lume, Amway este mândră să îţi prezinte o afacere flexibilă, cu o bază solidă.

Centre de top în toată lumea

Centre de top în toată lumea

Amway este prezentă în întreaga lume cu propriile sale centre de cercetare, ferme sustenabile şi locaţii Experience Center de înaltă clasă, care vă susţin afacerea printr-o abordare practică.

Pentru mai multe informaţii despre filialele internaţionale Amway, daţi clic pe hartă.

Centre Amway

image/pjpeg;;;photo 2.1.jpg

Centre Amway

Centrele Amway (Amway Experience Centres) sunt prezente în şase ţări din Europa şi au rolul de a oferi o perspectivă mai largă asupra trecutului, prezentului şi viitorului companiei Amway. Vizitatorii pot afla detalii despre planul de Vânzări şi de Marketing şi despre liniile de produse din gamele Amway de Nutriţie, Frumuseţe şi Îngrijirea locuinţei. În plus, aceste centre Amway sunt dotate cu facilităţi pentru organizarea de conferinţe, vizite private, evenimente corporatiste şi ateliere de pregătire.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.amway-experience.com

Amway - O explicație vizuală

Amway - O explicație vizuală
O scurtă prezentare a sediului central din ADA, Michigan, SUA