image/png;;;first-order-953.png

Reduceri pentru prima comandă și cupoane
* Reducerea Fast Start! este disponibilă o singură dată, în primele 10 zile de la înregistrare. Sunt excluse de la reducere: piesele de literatură, promoţiile curente și ofertele permanente.
* Dumneavoastră alegeți reducerea Fast Start!: 10% din contravaloarea primei comenzi de minimum 100 VP.

- discount de 10% pentru prima  comandă care totalizează între 100 și 200 VP

- discount maxim de 10% din 200 VP (141,78 lei, fara TVA) pentru prima comanda care totalizeaza peste 200 VP

Pentru conţinutul integral al Termenilor şi Condiţiilor Programului de Cupoane discount, dă click aici.

image/jpeg;;;satisfaction-952.png.jpg

Garanţia satisfacţiei
* În cazul în care nu ești complet mulţumit de un produs, îl poţi retuna pentru a fi înlocuit fără taxe suplimentare, pentru a primi dreptul de a cumpăra un alt produs Amway sau poţi primi înapoi întreaga sumă reprezentând contravaloarea produsului. Aceasă garanţie nu se aplică (i) produselor Amway care au fost utilizate în alte scopuri decât scopul lor iniţial de uz casnic; (ii) produselor Amway care au fost deteriorate sau întrebuinţate greșit în mod intenţionat; (iii) produselor distribuite de Amway pentru care se menţionează o perioadă de timp specifică pentru returnare și/sau (iv) produselor care conţin garanţii exprese în scris.

image/png;;;brands-952.png

Mărcile Amway
* Sursa: Euromonitor International Limited; conform cifrei globale de vânzări de vitamine și suplimente alimentare din 2019.
* Sursa: Euromonitor International Limited; Produse de înfrumuseţare și îngrijire personală 2020, categoria produse cosmetice premium și sub-categoria produse premium pentru îngrijirea tenului; valoare globală RSP în 2019.

image/png;;;products-95.png

Vânzarea de produse
* Numai Întreprinzătorii Privaţi Autorizaţi care au o formă de înregistrare legală a activităţii pot beneficia de plăţi sau orice alte venituri provenite din vânzarea de produse.