Reduceri pentru prima comandă

* Reducerea Fast Start! este disponibilă o singură dată, în primele 10 zile de la înregistrare. Reducerile exclud: literatura, promoțiile curente și ofertele permanente cu reducere. 

Tu alegi reducerea Fast Start! de care vrei să beneficiezi:

Înregistrare gratuită dacă prima ta comandă este de cel puțin 100 VP sau înregistrare gratuită și 15%2 discount, dacă prima ta comandă este cuprinsă între 200 și 300 VP (maxim 300 VP).

Pentru conţinutul integral al Termenilor şi Condiţiilor Programului de Cupoane discount, dă click aici.


Garanţia satisfacţiei

* În cazul în care nu ești complet mulţumit de un produs, îl poţi retuna pentru a fi înlocuit fără taxe suplimentare, pentru a primi dreptul de a cumpăra un alt produs Amway sau poţi primi înapoi întreaga sumă reprezentând contravaloarea produsului. Aceasă garanţie nu se aplică (i) produselor Amway care au fost utilizate în alte scopuri decât scopul lor iniţial de uz casnic; (ii) produselor Amway care au fost deteriorate sau întrebuinţate greșit în mod intenţionat; (iii) produselor distribuite de Amway pentru care se menţionează o perioadă de timp specifică pentru returnare și/sau (iv) produselor care conţin garanţii exprese în scris.


Mărcile Amway

* Sursa: Euromonitor International Limited; conform cifrei globale de vânzări de vitamine și suplimente alimentare din 2019.
* Sursa: Euromonitor International Limited; Produse de înfrumuseţare și îngrijire personală 2020, categoria produse cosmetice premium și sub-categoria produse premium pentru îngrijirea tenului; valoare globală RSP în 2019.


Vânzarea de produse

* Numai Întreprinzătorii Privaţi Autorizaţi care au o formă de înregistrare legală a activităţii pot beneficia de plăţi sau orice alte venituri provenite din vânzarea de produse.