image/png;;;first-order-953.png

Reduceri pentru prima comandă și cupoane
* Reducerea Fast Start! este disponibilă o singură dată, în primele 10 zile de la înregistrare. Sunt excluse de la reducere: piesele de literatură, promoţiile curente și ofertele permanente.
* Tu alegi reducerea Fast Start! de care dorești să beneficiezi: 10% din contravaloarea primei comenzi de minimum 100 VP sau 20% (suma fixă reprezentând 20% din valoarea a 200 VP) pentru o comandă cu valoarea de peste 200 VP.
* Dacă prima ta comandă este în valoare de minimum 100 VP, vei primi primul tău cupon, indiferent dacă aceasta a fost plasată online sau nu. În continuare, fiecare comandă făcută online într-o lună calendaristică este inclusă în punctajul VP lunar. La 100 VP lunar poţi obţine un cupon discount în valoare de 56 lei.

Pentru conţinutul integral al Termenilor şi Condiţiilor Programului de Cupoane discount, dă click aici.

image/jpeg;;;satisfaction-952.png.jpg

Garanţia satisfacţiei
* În cazul în care nu ești complet mulţumit de un produs, îl poţi retuna pentru a fi înlocuit fără taxe suplimentare, pentru a primi dreptul de a cumpăra un alt produs Amway sau poţi primi înapoi întreaga sumă reprezentând contravaloarea produsului. Aceasă garanţie nu se aplică (i) produselor Amway care au fost utilizate în alte scopuri decât scopul lor iniţial de uz casnic; (ii) produselor Amway care au fost deteriorate sau întrebuinţate greșit în mod intenţionat; (iii) produselor distribuite de Amway pentru care se menţionează o perioadă de timp specifică pentru returnare și/sau (iv) produselor care conţin garanţii exprese în scris.

image/png;;;brands-952.png

Mărcile Amway
* Sursa: Euromonitor International Limited; conform cifrei globale de vânzări de vitamine și suplimente alimentare din 2013.
* Sursa: Euromonitor International Limited; Produse de înfrumuseţare și îngrijire personală 2012, categoria produse cosmetice premium și sub-categoria produse premium pentru îngrijirea tenului; valoare globală RSP în 2011.

image/png;;;products-95.png

Vânzarea de produse
* Numai Întreprinzătorii Privaţi Autorizaţi care au o formă de înregistrare legală a activităţii pot beneficia de plăţi sau orice alte venituri provenite din vânzarea de produse.