Să ajutăm împreună oamenii din Turcia

Situația din Turcia rămâne critică după ce țara s-a confruntat cu două cutremure devastatoare și o serie de replici. Mii de oameni și-au pierdut viața sau sunt grav rănite. Mulți alții sunt încă dați dispăruți. Viața obișnuită a mai mult de 13 milioane de oameni este afectată; aproximativ 4 milioane de clădiri au fost distruse iremediabil în regiune. 

Pentru a sprijini Întreprinzătorii Amway afectați, familiile acestora și oamenii din sud-estul Turciei, Amway a creat două inițiative. 

Transmiteți vestea și haideți să ajutăm împreună la alinarea suferinței lor.

Faceți o donație în bani 

În parteneriat cu Crucea Roșie Americană, Amway a lansat un program global de donații. Cu doar câteva clicuri, puteți ajuta oamenii să se recupereze în urma acestui dezastru. Tot ce este nevoie este un card de credit sau un cont PayPal.

Toate donațiile colectate prin intermediul acestui program vor fi acoperite în mod egal de către Amway.


Pentru a sprijini supraviețuitorii care și-au pierdut casele cu cele mai necesare obiecte, Amway a creat un număr special de comandă pentru donații. Nu trebuie decât să adăugați 319309 la următoarea comandă și să faceți o donație. Amway va furniza produse selectate de aceeași valoare direct în zonele afectate și le va distribui persoanelor aflate în nevoie.

Prețul acestei donații este de 200 Lei și include PV/BV complet, în conformitate cu raportul PV/BV al pieței dumneavoastră. Toate donațiile colectate prin intermediul acestui program vor fi acoperite în mod egal de către Amway.