Minorii și persoanele cu IMC mai mic de 18,5 nu pot participa la programul bodykey by NUTRILITE™. Femeile însărcinate, cele care alăptează, precum și persoanele cu un IMC peste 30 trebuie să consulte medicul înainte de a participa la programul bodykey by NUTRILITE. Amway va exclude automat femeile însărcinate și pe cele care alăptează și care doresc să participe la programul pentru controlul greutății dacă nu beneficiază de acordul medicului.

Programul pentru controlul greutății, inclusiv Kitul bodykey și Testul genetic, nu beneficiază de Garanția satisfacției Amway. Kiturile bodykey sigilate și revandabile pot fi returnate Întreprinzătorului Privat Autorizat Amway în termen de 90 de zile de la data achiziției, pentru returnarea integrală a contravalorii acestora. Kiturile bodykey desigilate pot fi returnate doar în cazul în care toate componentele sunt sigilate și în stare vandabilă, inclusiv cutia în care se află Testul genetic.Garanțiile legale și drepturile de retragere rămân nemodificate.

Participarea la programul de control al greutății bodykey by NUTRILITE, primirea rezultatelor testului, recomandările, precum și alte informații relevante necesită acces la internet. În caz contrar, participarea la acest program nu este posibilă. Un cod unic bodykey nu poate fi restituit. În cazul pierderii codului unic înainte de înregistrarea pe Platforma online bodykey, este necesară achiziționarea unui nou kit bodykey pentru a continua programul.