Amway Virtual Experience – Program pentru noi clienți și noi potențiali parteneri

Dintotdeauna Amway a pus la dispoziția întreprinzătorilor cele  mai moderne modalități de prezentare a ofertei de produse și a afacerii Amway.  Acum, când platformele online câștigă un loc tot mai important în ”noua normalitate”, iar digitalizarea accelarată pare să fie o tendință pe termen lung, suntem încântați să vă propunem o experiență avangardistă: oportunitatea de a participa și de a vă invita clienții  la un eveniment virtual de ultimă generație, pe o platformă digitală complexă care oferă diverse posibilități de a experimenta virtual întregul univers Amway!

Pregătim pentru începutul lunii aprilie 2021 un eveniment virtual impresionant, cu prezentari și programe interactive, materiale video live și înregistrate, informații despre produselele nou lansate, chat live cu trainerii și cu Account Managerii Amway, competitii și multe surprize!

Cum poti participa?

Amway va trimite invitații și datele de acces pe această platformă exclusiv întreprinzătorilor care îndeplinesc în perioada Decembrie 2020- Februarie 2021 criteriile de calificare de mai jos. În plus, fiecare întreprinzător calificat va primi 3 invitații suplimentare pentru potențiali noi clienți!

VP Personal:

  • Min 100 VPP lunar (pentru nivel < 21%)
     Min 200 VPP lunar  (Producator de Argint si mai sus)
  • Minimum 50% din VPP lunar sa fie din Nutrilite.

Nivel: 

  • Mentine nivelul maxim atins in perioada  Martie – August 2020 cel putin 2 luni in perioada de calificare.
  • Nivelul minim 6% (noi inscrisi si cei care au baza mai mica de 6% trebuie sa realizeze 2 luni de 6%) 


Structura:

  • 6% - fara cerinta de structura
  • 9% si mai sus - 2 luni de 3-3-3
  • 21% (Argint si mai sus) – 3 luni de 9-9-9

Pregătește-ți echipa pentru succes, motiveaza-i să intre cu dreptul în prima lună de calificare, iar noi vă vom ține la curent constant cu evolutia pregătirilor, pentru a vă asigura că veți avea o experiență de neuitat!