XS vă poate ajuta să atrageți clienți noi, fiind partener de nădejde în fiecare aventură. El înseamnă emoții... satisfacție... și gloria aventurilor noastre.

Pentru începutul verii, introducem 2 produse XS noi, în ediție limitată: XS ™ Power Drink – Cool Mojito și XS™ Amino Advantage.
Ambele produse oferă un gust excelent, pe care clientii vostri il vor aprecia cu siguranta. Au zero zahăr, un conținut redus de calorii și aromă naturală. 

Fiind aliatul perfect, XS Amino Advantage ajută clienții să trăiască la maxim fiecare antrenament sau aventură sportivă; conține toți cei 9 aminoacizi esențiali, necesari pentru întărirea musculaturii corpului.  În același timp, XS Power Drink este perfect pentru activitățile recreative sau pentru momentele în care proiectele de la serviciu încep să semene cu o aventură în ritm alert. Descoperă extraordinara senzație răcoritoare și gustul de mojito; cu un bogat complex de vitamine B pentru a combate oboseala și extenuarea.

Urmăriți videoclipurile de lansare la link-urile https://youtu.be/Ih5HaiI4BYw și https://youtu.be/Sgf-ndStoX4 .

În curând vor fi disponibile mai multe materiale .

Ajutați-ne să ducem vestea mai departe, povestind tuturor despre aventurile voastre XS! Urmăriți-ne pe conturile noastre @XSEurope pe Instagram și XS Europe pe Facebook și dați-ne tag folosind hashtag-urile: #xsamino  #xsaminoadvantage #xsmojito # xscoolmojito,  #maXSmizeAdventure, #xsperiencemore. 

 

Detalii despre lansare :
XSTM Power Drink - Cool Mojito
Comanda nr. 298811 

Produsul va fi disponibil pentru o durată de 6 luni sau în limita stocurilor disponibile.
DOZELE NU SUNT ETICHETATE PENTRU VÂNZARE INDIVIDUALĂ, eticheta completă se găsește pe ambalajul de carton*.   

Data lansării:
România: 2 iunie 2020

 

XSTM Amino Advantage,

Comanda nr. 118047

 

Produsul va fi disponibil pentru o durată de 18 luni sau în limita stocurilor disponibile.

 

Data lansării:

România: 8 iunie 2020

 

 

NOU! 
Antrenamente online live cu Alex Pastor, 
XS Brand Ambassador

Va asteptam sa va conectati pe 8 iunie de la ora 19.00 (ora Romaniei) pe Facebook Amway Romania si XS Europe!

 


4 iunie - lansarea produselor individuale Truvivity OxiBeauty

OxiBeauty Beauty Supplement (Comanda nr.: 120850) – Ia un blister dimineața pentru a forma o barieră de protecție împotriva radicalilor liberi. Conține cupru, dar și complexul PhytoVibrantTM compus din aronia și salvie.

OxiBeauty Beauty Drink (Comanda nr.: 120854) – Pregătește o băutură delicioasă cu aromă de aronie la masa principală a zilei pentru a susține protecția împotriva stresului oxidativ. Conține vitamina E și complexul PhytoBeautyTM compus din mușețel și coacăze negre.

Detalii complete despre lansarea Truvivity OxiBeauty

Campania de promovare pe Social Media a noului Truvivity OxiBeauty a generat mult interes in comunitatile online, si va incurajam sa urmariti si sa preluati postarile care vi se par interesante

Advertorial in Revista Elle

Advertorial in revista Avantaje

Interviu cu Raluca Felea in Revista Avantaje

 

Avem incredere ca aceasta campanie va contribui la dezvoltarea afacerii dumneavoastra!