Noul instrument Switch Share Duplicate (SSD), acum îmbunătățit. 

 

Duceți prezentările pentru posibilii IPA la următorul nivel și construiți-vă echipa cu ajutorul noului instrument Switch Share Duplicate (SSD), acum îmbunătățit.

Simulatorul SSD vă permite să țineți o prezentare profesionistă indiferent dacă luați legătură cu un posibil IPA față în față sau la distanță (online). Datorită funcțiilor actualizate, aveți la dispoziție un instrument și mai puternic de dezvoltare a afacerii, pentru a vizualiza potențialul de creștere al afacerii dumneavoastră și pentru a le arăta posibililor IPA cum acest pas le poate schimba viața. Calculați venitul viitor potențial și creșterea afacerii ajustând cantitatea de produse pe care dumneavoastră și clienții dumneavoastră le folosiți în fiecare zi, precum și frecvența utilizării - și demonstrați cum posibilii IPA pot promova aceste produse pentru a obține un venit suplimentar și a-și dezvolta propria afacere Amway.

 

Promovați frumusețea cu ajutorul Cremei Iluminatoare CC Artistry Ideal RadianceTM

A venit primăvara și, odată cu ea, a ieșit soarele! Acum puteți promova acest popular produs de îngrijire a tenului cu protecție soldară (SPF 50) și hrănitor pentru ten prin SSD.

 

FACEȚI ACEST PAS PENTRU AFACEREA DUMNEAVOASTRĂ

Adăugați modul SSD actualizat planului dumneavoastră de vânzări chiar azi!

  • Descărcați SSD pentru prima oară? Îl găsiți în Amway Xperience (numit înainte Amway Mobile). Selectați țara dumneavoastră, autentificați-vă folosind datele de IPA Amway și dați clic pe pictograma SSD de pe ecranul principal.
  • Aveți deja SSD?  Întâi, eliminați versiunea veche accesând pictograma săgeată din partea de jos a ecranului SSD. Apoi descărcați noua versiune.*

Informați-vă cu ajutorul Ghidului SSD. Învățați cum să deveniți profesionist(ă) în prezentări!

   Mai multe informații despre cum funcționează instrumentul Switch, Share, Duplicate (SSD) găsiți in documentul de aici.

Spuneți povestea reușitei dumneavoastră. Inspirați-vă reciproc! Spuneți-le celor din comunitatea dumneavoastră despre noile actualizări SSD și cum v-a ajutat acest instrument. Nu vă dați bătuți: Încurajați-i să folosească SSD pentru a-și construi afacerea și pentru a vorbi altora despre reușita lor!

 

* În caz că întâmpinați probleme, versiunea anterioară s-ar putea să se fi descărcat direct în memoria dispozitivului. În acest caz, ștergeți-o înainte să accesați noua versiune.