Faptul că avem mărci și produse de excepție va fi întotdeauna un motiv de mândrie pentru noi, cei de la Amway. Excelența produselor din portofoliul nostru va reprezenta mereu cheia spre succesul sigur al afacerii. Din acest motiv, dar și pentru a susține stilul de viață sănătos și modern, ne concentrăm pe mărcile Nutrilite™, Artistry™, XS™ și eSpring™.
Portofoliul trebuie însă susținut printr-un un proces continuu de lansare a unor produse noi, de evidențiere a inovației gamei actuale de produse de bază, dar și prin retragerea unor produse de pe piețele europene, din Africa de Sud sau chiar la nivel global. Sunt pași necesari pentru consolidarea misiunii A70, care are rolul de a crea o comunitate de clienți interesați, fideli. În acest mod vă putem ajuta pe dumneavoastră și pe noii Întreprinzători Privați Autorizați Amway să aveți succes.
Ca să ne asigurăm că avem un portofoliu deopotrivă atractiv și relevant pentru clienți/comunități și piețe cât mai diferite, ne concentrăm pe:
➢ Păstrarea și îmbunătățirea continuă a mărcilor și a produselor noastre emblematice
➢ Retragerea de pe piețe a produselor care nu mai sunt atractive pentru clienți sau care au performanță scăzută
➢ Investirea în dezvoltarea de noi produse și inovații care ne vor ajuta să ne diversificăm oferta și să ne creștem cota de piață.
Fiecare decizie de retragere a unui produs existent sau de lansare a unui produs nou este susținută de analize complexe ale datelor de vânzare și de cercetări de piață, care includ feedback-ul vostru ca lideri. Ca parte a acestui proces, luăm în considerare și factori precum:
➢ Cele mai noi tendințe ale piețelor
➢ Modificări ale comportamentului de cumpărare, cererea de pe piață și feedback-ul
➢ Modificări ale reglementărilor care se aplică piețelor globale și locale
➢ Performanța comercială generală și potențialul produselor
Modificările portofoliului de produse apar datorită dorinței noastre de a asigura succesul continuu al comunității de Întreprinzători Privați Autorizați Amway și totodată de a ajuta clienții să aibă o viață mai sănătoasă și mai bună.
Ne bazăm pe susținerea dumneavoastră și pe faptul că veți comunica aceste schimbări și îmbunătățiri ale produselor în rândul partenerilor dumneavoastră Amway.
Pentru a fi la curent cu noutățile actuale, vă rugăm să consultați tabelul atașat. El conține informații despre cele mai recente produse lansate, despre produse care vor fi înlocuite și cele care urmează să fie retrase de pe piață.

 

În scurt timp, o versiune mai concisă a acestei comunicări va fi disponibilă pentru toți Întreprinzătorii Privați Autorizați Amway pe Amway Online, în secțiunea Bibliotecă (https://www.amway.ro/business-info/library)