Informare despre taxa la livrare

A fost luată decizia de a nu mai dubla taxa pentru plata la livrare (cash sau card) începând cu data de 1 februarie, așa cum era inițial planificat. Opțiunea de plată la livrare (cash sau card) va fi în continuare disponibilă pe site-ul Amway.ro până la sfârșitul lunii aprilie 2021, iar valoarea taxei pentru plata la livrare (cash sau card) va rămâne 14,5 lei.

Dacă nu ați început deja să folosiți metodele sigure de plată online, vă invităm să o faceți!

Cel mai ușor și recomandat mod de achitare a produselor Amway este folosirea cardurilor de credit / debit VISA sau MasterCard și a cardului Revolut, care s-au dovedit sigure, eficiente și mai lipsite de riscuri decât alte forme de plată.

3D Secure este o măsură de securitate suplimentară care protejează plățile cu cardul de credit sau debit, astfel că sunt cât se poate de sigure. Procesul de setare 3D Secure a cardului dumneavoastră poate varia în funcție de banca emitentă. Procesul se desfășoară în principal online, fie printr-un cod primit prin SMS pe numărul dvs. de telefon, fie autentificându-vă pe site-ul dvs. de banking și confirmând plata. 3D Secure este un pas suplimentar în procesul de achitare a unei comenzi folosind cardul online.

Vă sfătuim să verificați statusul serviciului dvs. 3D Secure la bancă și să migrati către o opțiune de plată mai sigură cât mai curând posibil.

Ca metodă alternativă, puteți folosi și transferul bancar online. Aceasta este o plată electronică prin care se trimit bani direct dintr-un cont bancar în altul. Mai jos găsiți un fișier din care puteți afla, pas cu pas,

Cum să folosiți cardul de credit/debit pe Amway.ro - Tutorial