Gama de produse XS se va bucura de ambalaje noi

Gama de produse XS vă susține în toate aventurile pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de cât mai multe experiențe de neuitat. Așadar, suntem încântați să vă anunțăm că ambalajele și etichetele produselor XS Sports Nutrition vor avea în curând un aspect cu totul nou.

Inspirat de frumusețea munților și a mării de la Laguna Beach, California, noul aspect modern este deja prezent pe ambalajele produselor XS Power Drinks și XS Amino Advantage.

 

Începând cu luna decembrie a acestui an, ambalajul produsului XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder, va fi, de asemenea, actualizat. Treptat, în anul 2021, vă veți putea bucura de îmbunătățirile aduse aspectului întregii game de produse Sports Nutrition.

 

Aceleași standarde de calitate și eficiență, acum, într-un nou ambalaj!

Chiar dacă aspectul îmbunătățit al produselor din gama XS este o schimbare pe care cu toții o așteptam, formulă care oferă energia potrivită pentru fiecare etapă a performanței sportive, va rămâne neschimbată. Astfel, dumneavoastră vă veți bucura în continuare de aceeași energie pozitivă oferită de produsele din gama XS.

Imaginea îmbunătățită a produselor din gama XS vă ofera oportunitatea de a începe noi discuții cu clienți dumneavoastră, iar astfel, veți putea evidenția beneficiile acestor suplimente sportive de înaltă calitate.

Noua etapă a aventurii XS a început! Destinațiile imposibile sunt de acum noi ținte ușor de atins. Așadar, vă invităm, alături de clienții dumneavoastră, să ne creăm împreună amintiri, trăind experiențe excepționale.