Amway lansează www.amwayglobal.com - un nou site global al companiei, disponibil din noiembrie 2015. Acest nou site este conceput pentru a reprezenta prezența globală a companiei Amway în mediul online, iar site-ul amway.com va rămâne pagina oficială Amway pentru America de Nord.

Amwayglobal.com oferă utilizatorilor din orice țară posibilitatea de a accesa informații detaliate despre Amway ca o companie globala. Conținutul va fi limitat la mesaje despre compania Amway și principalele noastre competențe, inclusiv categoriile de produse, oportunitatea de afaceri Amway, inițiativele globale de responsabilitate socială corporativă și piețele globale în care operăm. Pentru informații mai detaliate, înscriere online și plasarea de comenzi online utilizatorii vor fi direcționați către paginile locale din țara de originei.

Ca un beneficiu suplimentar, lansarea www.amwayglobal.com va avea un impact pozitiv pentru SEO (Search Engine Optimization), prin crearea unui domeniu suplimentar, care va contribui la maximizarea rezultatelor pozitive despre Amway afișate de motoarele de căutare online.

.