Cu entuziasm, lansăm Colecția ARTISTRYPacific Lights pentru vara 2016 (ediție limitată)Nu ezitați să dați afacerii dumneavoastră o notă inspirată din magia plajelor!

 

Culorile sezonului estival și senzațiile provocate de XS™ Power Drinks ne-au convins să realizăm această colecție, ce se remarcă prin energie și emoție în același timp. Este soluția perfectă pentru ca în această vară să îmbinați afacerea cu un look formidabil!

 

Vă invităm să vă bucurați de explozia culorilor estivale odată cu lansarea celor 3 produse în ediție limitată:

- Luciu de buze ARTISTRY Light Up. 5 nuanțe inspirate din gama XS Power Drinks, care rezistă pe buzele dumneavoastră timp de 4 ore.

Conferă un look remarcabil! 

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Paletă fard de ochi*Sunrise.4 nuanțe, în mod intenționat alese pentru ca dumneavoastră să aveți posibilitatea să vă scoateți în evidență frumusețea ochilor, așa cum nu ați mai făcut-o până acum.

Vara aceasta veți fi cu siguranță în centrul atenției!

 

Pudra de față ARTISTRY 3D*- Sunkissed.

Străluciți zi și noapte cu ajutorul acestei pudre de față iluminatoare!

 

Lansarea Colecției ARTISTRYPacific Lights reprezintă o foarte bună oportunitate pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră. Clienții care sunt fani XS Power Drinks au acum ocazia de a explora universul ARTISTRY, iar femeile au plăcerea de a-și asorta Luciurile de buze ARTISTRY Light Up preferate cu savuroasele XS Power Drinks. Dezvăluiți-le clienților secretele acestor două game de produse și distrați-vă în același timp.

Transformați această vară într-o experiență de neuitat! 

 

DATA LANSĂRII

4 mai 2016, până la epuizarea stocurilor

 

INFORMAȚII DESPRE PRODUSE

Pudra de față ARTISTRY 3D este compatibilă cu Caseta pentru Fondul de ten pudră ARTISTRY EXACT FIT (Comanda nr. 116745).Caseta pentru Fondul de ten pudră ARTISTRY EXACT FIT se achiziționează separat.

Paleta fard de ochi ARTISTRY SIGNATURE COLOR - Sunrise este compatibilă cu Caseta compactă pentru fard de ochi și obraz ARTISTRY (Comanda nr. 118404) care se achiziționează separat.