Detergentul concentrat pentru rufe SA8™ Color AMWAY HOME (Comandă nr. 109850) va avea în curând o nouă formulă.

Aceasta include un polimer* nou de îngrijire a culorii, cu ajutorul căruia țesăturile își vor păstra vitalitatea culorilor și aspectul nou o perioadă îndelungată de timp. Parfumul Detergentului concentrat pentru rufe SA8 Color rămâne neschimbat.

Detergentul concentrat pentru rufe SA8 Color cu o formulă nouă și îmbunătățită va fi disponibil începând cu luna septembrie/octombrie 2013. Schimbarea va fi reflectată şi pe ambalaj, pe care se va menționa „Nou” timp de 6 luni.

Demonstrațiile de produse reprezintă un instrument eficient de promovare care vă pot ajuta să prezentați clienților dumneavoastră proprietățile Detergentului concentrat pentru rufe SA8 Color. Clienții dumneavoastră vor vedea și se vor convinge.

  • Noua demonstrație SA8 Color “Cristale explozive”** arată cât de repede se dizolvă acest detergent chiar și în apă rece, pentru că efectiv “explodează” din lingură când este introdus în apă rece. În plus, nu lasă reziduuri de pudră pe rufe și nu formează aglomerări nedizolvate. Încercați numai să găsiți un produs competitor atât de eficient!
  • Demonstrația “Claritate” existentă a fost și ea îmbunătățită, cu această schimbare de formulă SA8 Color. Astfel, detergentul se dizolvă mai repede și nu lasă reziduuri, ceea ce nu se aplică în cazul multor produse competitoare. Unde credeți că ajung toate aceste particule nedizolvate?
  • Demonstrațiile “SA8 Color protejează culoarea țesăturilor” și “SA8 Color nu lasă reziduuri” se mențin.

Aceste demonstrații sunt numai la un clic distanță pe www.amwaymedia.eu/ro/


*Vinylpyrrolidone / vinylimidazole copolymer

** Până în 2011 a fost disponibilă o altă versiune de demonstraţie "Cristale explozive", dar nu mai recomandăm folosirea acelei versiuni deoarece formula nu mai conţine agenţi efervescenţi.