Manualul produselor - Nutriție şi un stil de viaţă sănătos, indisponibil temporar

Manualul produselor - Nutriţie şi un stil de viaţă sănătos (Comanda nr.: 216995) nu va mai putea fi comandat începând cu data de 13 decembrie 2014.

Modificările de natură legislativă adoptate la nivelul Uniunii Europene* au generat modificări obligatorii privind etichetarea produselor și materialele informative relevante existente pe piață. În consecință, Manualul produselor - Nutriţie şi un stil de viaţă sănătos este în curs de actualizare pentru a include toate datele și informațiile necesare, aplicabile gamei de produse Amway.

Noul manual va fi lansat în cel de-al doilea trimestru al anului 2015. Acesta nu numai că va reflecta modificările actualizate, de natură legislativă și cu privire la mențiunile nutriționale, ci va conține portofoliul actualizat de produse disponibile pe piață, într-o prezentare nouă și atractivă. Vor exista și noi secțiuni, precum cele referitoare la aniversarea NUTRILITE de 80 de ani sau la Campania Power of 5.

Ținând cont că Manualul produselor - Nutriţie şi un stil de viaţă sănătos va fi indisponibil, am decis să reducem prețul Pachetului de manuale (Comanda nr.: 216997). Acesta va include doar Manualele de produse de Frumusețe și Îngrijirea locuinței, ambele putând fi comandate și separat.

Aceeași măsură va fi luată și în cazul pachetului destinat  noilor întreprinzători, care include manualele produselor și revista Amagram în format tipărit (Comanda nr.:118136) - ofertă specială disponibilă doar dacă manualele produselor și revista Amagram se comandă împreună cu Setul de Start. Pachetul va fi oferit la un preț redus până în momentul lansării noului Manual al produselor - Nutriţie şi un stil de viaţă sănătos.

* Regulamentul 423/2012 privind mențiunile nutriționale și de sănătate și Regulamentul 1169/2011 privind etichetarea produselor alimentare.

 

Numar comanda

Denumire produs

VP

Preţul Amway

118136

Amagram + Manualele produselor tiparite

0.00

34.08

216997

Set de 3 manuale

0.00

38.90