Vă informăm că recent lansata Cremă pentru mâini şi unghii HAND SERIES cu ulei de argan şi vitamina E se bucură de o mare popularitate, cu rezultate impresionante în ceea ce priveşte vânzările în toate ţările şi regiunile unde a fost lansată. La doar 24 de zile de la lansare, setul surclasează câteva dintre cele mai bine vândute produse de îngrijire personală; 34.000 de seturi au fost achiziţionate în această perioadă, cu 55% mai mult decât vânzările din întreaga lună a produselor de îngrijire corporală BODY SERIES.

Crema de mâini şi unghii HAND SERIES s-a dovedit a fi un adevărat succes, fapt ce a dus însă la epuizarea stocurilor, produsul nemaifiind disponibil pentru unele pieţe. În România, stocurile disponibile pentru comenzi online sunt deja epuizate, însă mai sunt stocuri suficiente în Amway Business Center din Bucureşti.

Echipa de aprovizionare se străduieşte să livreze cat de curând posibil noi stocuri. Vă vom tine la curent cu informaţii privind disponibilitatea produsului.

Ne cerem scuze pentru inconveniente şi vă mulţumim pentru înţelegere şi pentru efortul depus pentru a face din Crema de mâini şi unghii HAND SERIES un produs de succes!