Numeroase persoane își propun să piardă în greutate în prag de primăvară, însă nu știu la cine sau la ce metodă să apeleze în acest sens. Lansarea bodykey din data de 3 martie le va oferi acestora soluția ideală și liniilor dumneavoastră descendente o nouă oportunitate de vânzare.

Primul pas pentru a pierde în greutate este să avem  o alimentație potrivită. Deși acest lucru pare simplu, dificultatea constă în găsirea timpului necesar. Noua gamă de mese instant bodykey™ de la Amway vă poate fi de ajutor pentru a controla porțiile într-un mod delicios și convenabil!

Gama bodykey cuprinde supe instant, băuturi cremoase și batoane gustoase, ce asigură un aport de substanțe cu rol nutritiv, oferindu-vă o varietate de mese instant de care vă puteți  bucura. Alegeți dintre următoarele arome delicioase: Supe de roșii sau de legume; Băuturi cremoase cu gust de ciocolată sau vanilie; Batoane cu gust de fructe roșii sau ciocolată.

Fiecare masă instant bodykeyeste disponibilă în trei variante –cu un conținut redus de glucide, cu un conținut redus de grăsimi și echilibrată – identificate prin coduri de culori, pentru a vă putea ajuta să alegeți cu ușurință produsele potrivite pentru dumneavoastră.

Pentru unităţile calificate la nivel de Platină şi mai sus, produsele din gama bodykey (supe, bauturi, batoane)* vor fi disponibile la pre-sale începând cu data de 17 februarie 2014, beneficiind de 10% reducere de preţ şi VP/VA integral (câte maxim 3 bucăţi din fiecare produs).

Informați-vă liniile descendente cu privire la noua gamă de produse pentru controlul greutății bodykey și la data oficială a lansării acesteia: 3 martie 2014**!

 


*Cu o reducere de 10% vor putea fi achiziționate supele instant, batoanele și băuturile cremoase, Ceaiul din plante bodykey™și Shaker-ul bodykey™. Mecanismul de prevânzare: reducere de 10%, VP/VA integral, maximum 3 bucăţi din fiecare produs.

**Odată cu lansarea oficială a gamei bodykey™, produsele vor putea fi achizițioante și în cadrul Pachetului bodykey™ și a Pachetului de prezentare bodykey™. De asemenea, vor fi disponibile spre vânzare și două dispozitive medicale: Reductorul natural de glucide și Reductorul natural de grăsimi, precum și produse promoționale aferente noii game.