Promoții locale în Amway Business Center București

Începând cu data de 26 iulie 2014 vor fi disponibile numai în Amway Business Center din București următoarele promoții de lichidare de stoc:

1. Promoție XS Power Drink TropicalXS™ Power Drink Tropical Blast

Lotul de XS Power Drink Tropical care are data de expirare 28 septembrie 2014 va fi disponibil numai în Amway Business Center cu reducere de 20%, VP/VA integral, în perioada 26 iulie-3 august, în limita stocurilor disponibile.

Preț promotional XS Power Drink Tropical bax (Comanda nr. 117849, 12 doze): 73,71 lei

Stocurile disponibile s-au epuizat!

Preț promotional XS Power Drink Tropical doza ( Comanda nr. 119575) : 6,15 lei

2. Promoție beautycyclehttp://home-beauty.org/wp-content/uploads/2013/12/beautycycle%E2%84%A2-Nail-Wraps-with-nail-file-AMWAY2.jpg

La achiziționarea oricărui produs beautycycle se oferă cadou un set de Decorațiuni autoadezive pentru unghii beautycycle, din lotul care are termen de valabilitate până în decembrie 2014. Promoția este disponibilă numai în Amway Business Center București, începând cu data de 26 iulie, până la epuizarea stocurilor disponibile

 

3. Promoție Nutrilite - bodykey

La achiziționarea oricărui produs din gama Nutrilite se oferă cadou un baton bodykey, din loturile care au termen de valabilitate până în decembrie 2014. Promoția este disponibilă numai în Amway Business Center București, începând cu data de 26 iulie, până la epuizarea stocurilor disponibile.

Happy Week - livrare gratuită indiferent de valoarea comenzii!

Pentru a vă mulțumi pentru activitatea din luna iulie, Amway România va oferi livrare gratuită pentru toate comenzile plasate în perioada 26-31 iulie 2014, indiferent de valoarea comenzii.

Oferta va fi comunicată prin SMS pe 26 iulie tuturor întreprinzătorilor activi, împreună cu mulțumirile companiei pentru rezultatele din această lună.