Cafea Boabe

Suntem încântați să vă anunțăm lansarea unui nou produs, Cafea boabe, realizat din boabe de cafea Arabica de cea mai înaltă calitate. Acest produs va fi disponibil începând cu 13 iulie 2015.

Începând cu data de 6 iulie 2015 întreprinzătorii Amway calificați cel puțin la nivelul de Platină au posibilitatea de a achiziționa Cafeaua boabe Amway cu o reducere de 10%, VP/VA integral. Această ofertă este disponibilă până pe 12 iulie.

Avantajul boabelor de cafea constă în faptul că puteți alege gradul de măcinare al boabelor de cafea în funcție de metoda aleasă de preparare a cafelei. De asemenea, aveți posibilitatea de a măcina numai cantitatea necesară pentru fiecare preparare. Astfel, aveți garanția că veți savura o ceașcă de cafea proaspătă și aromată.

Comanda nr.

Denumirea produsului

VP

VA

Preț Amway inclusiv TVA

Preț de vânzare recomandat

Lansare 100181

Cafea boabe

4 pachete x 250 g

 

8,51

 

53,31

 

88,05

 

105,66

Presales

100181

 

Cafea boabe

4 pachete x 250 g

8,51

53,31

79,24

95,09

 

Începeți ziua cu o ceașcă de cafea deosebită, care vă va delecta simțurile!


Detergentul lichid concentrat pentru rufe SA8™ - o formulă nouă şi îmbunătăţită.

 

Acest produs a fost întotdeauna un produs de top şi acum este chiar mai bun!

 

Detergentul lichid concentrat pentru rufe SA8 are o acţiune de curăţare îmbunătăţită şi este chiar mai eficient împotriva petelor decât detergentul cu formula originală.

Detergentul lichid concentrat pentru rufe SA8 conţine acum nu una, ci două  enzime puternice:

  • Proteaza
  • Amilaza

Acestea atacă atât proteinele, cât şi carbohidraţii şi au rolul de a descompune petele în particule mici, astfel încât agenţii de curăţare din Detergentul lichid SA8 să le poată îndepărta din ţesături.

Detergentul lichid concentrat pentru rufe SA8  cu noua formulă va fi disponibil atât în varianta 1.5 l (Comandă nr. 110477), cât şi 4 l (Comandă nr. 110478 ), în funcţie de epuizarea stocului curent. Varianta noua de 1.5 litri este deja disponibila pentru comenzile online, iar ABC România are deja disponibil stocul nou pentru varianta de 4 litri. Estimăm că tranziţia de la formula curentă la formula nouă se va finaliza în prima parte a lunii iulie.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.amway.ro.

Numerele de comandă şi preţurile curente ale Detergentul lichid concentrat pentru rufe SA8  rămân neschimbate.

             Încercaţi noul Detergent lichid SA8, acum mai eficient şi mai performant ca niciodată.