Începând cu luna februarie 2014 vă oferim o oportunitate de afacere unică, o dată cu introducerea noii game Satinique,  varianta îmbunătăţită a celei mai avansate mărci de îngrijire a părului din portofoliul nostru:

Noua gamă SATINIQUETM
O colecţie premium ce cuprinde produse pentru îngrijire, tratare şi coafare
şi propune soluţii personalizate pentru orice tip de păr.

Această gamă ultramodernă cuprinde formule revoluţionare, tehnologii brevetate ce oferă rezultate impresionante – o nouă oportunitate de creştere a afacerii dumneavoastră.

Pentru a vă creşte oportunităţile de vânzare şi a poziţiona marca SATINIQUE pe piaţa produselor premium pentru îngrijirea părului, noua gamă are atuul unor ingrediente deosebite din plante şi nutrienţi, arome folosite în exclusivitate, precum şi noi ambalaje moderne şi atrăgătoare. Mai mult decât atât, fiecare produs din noua gamă a fost  creat şi testat pentru a fi compatibil cu toate tipurile de păr specifice diverselor populaţii din lume. Cu puţin înainte de lansare, Amway Academy vă va invita la un training special destinat liderilor,  pentru a vă oferi ocazia de a integra în mod profesionist această nouă colecţie în afacerea dumneavoastră.

Lansarea se va face în trei etape:

  • Etapa 1 (februarie 2014): 9 produse – 7 de îngrijire a părului, unul de tratament şi unul de coafare.
  • Etapa 2 (iulie 2014): 9 produse – 3 de îngrijire, unul de tratament şi cinci de coafare.
  • Etapa 3 (noiembrie 2014): 5 produse – 3 de îngrijire, unul de tratament şi unul de coafare.

Urmăriţi revista Amagram în lunile noiembrie şi decembrie, în varianta online sau print, pentru a descoperi cele mai noi informaţii despre noua gamă de produse pentru îngrijirea părului.