Cantitate:

  Detergentul lichid concentrat pentru vase Dish Drops™ pătrunde ușor prin stratul de grăsime și depuneri acumulate pentru a lăsa vasele sclipitor de curate.

  De ce îți va plăcea...

  Spălatul vaselor nu trebuie să fie un chin. Parfumul său proaspăt și revigorant de citrice face ca spălatul vaselor cu Detergentul lichid concentrat pentru vase Dish Drops să fie o plăcere. Acest detergent blând, dar concentrat, pătrunde ușor prin stratul de grăsime și depuneri acumulate, pentru a lăsa farfuriile, paharele, tacâmurile, oalele și tigăile sclipitor de curate. Conținând aloe vera, acid alfa-hidroxi (AHA) și extracte naturale din plantă de Shisho (o iarbă aromatică japoneză), acest detergent deja celebru curăță cu ușurință, fără a-ți afecta pielea și fără a-ți usca și deshidrata mâinile.

  Așa cum este de așteptat din partea produselor de curățenie Amway, foarte iubite și apreciate, Detergentul lichid concentrat pentru vase Dish Drops conține patru ingrediente provenite din surse naturale și poate fi folosit în siguranță pentru toate tipurile de ustensile de bucătărie și chiar pe cele mai prețioase obiecte, cum ar fi cele de cristal și porțelan.


  Bine de știut...

  • Formula versatilă și foarte eficientă poate fi folosită în siguranță pentru a spăla pahare, oale și cratițe, tacâmuri și chiar vasele mai delicate din porțelan sau cristal, precum și argintăria.
  • Reduce mirosurile asociate cu mâncărurile condimentate, peștele și alte preparate cu miros puternic.
  • Creează spumă eficientă, care rezistă mult.
  • Clătește mâinile după utilizare.

  Mod de utilizare:

  • Adaugă 3 ml de Detergent lichid concentrat pentru vase Dish Drops și umple chiuveta cu 5 litri de apă. Spală oalele, farfuriile și tacâmurile și clătește-le înainte de uscare.
  • Adaugă 1 parte de Detergent lichid concentrat pentru vase Dish Drops în 3 părți de apă într-un flacon elastic Amway. Agită pentru a omogeniza și folosește în zonele mai mici, cu ajutorul unui burete.
  • Folosește-l pentru a înmuia vasele, oalele și tăvile de cuptor, pentru a curăța mai ușor grăsimea acumulată.
  • Detergentul lichid concentrat pentru vase DISH DROPS elimină grăsimea şi alimentele uscate, lăsând vasele igienizate, curate şi fără reziduuri.
  • Este foarte concentrat – acum oferă o putere de curăţare mai mare în mai puţin produs.
  • Poate fi utilizat pe ceramică, pahare, vase de gătit şi tigăi, tacâmuri şi obiecte din cristal, argintărie fină şi porţelan.
  • Folosiţi-l la preînmuiere pentru grăsimea dificilă şi depunerile de la gătit.
  • Este delicat cu pielea
  • Lichidul acţionează chiar și în apă rece, ajutând la economisirea energiei.
  • Detergentul lichid concentrat pentru vase DISH DROPS nu conţine fosfaţi, acizi/baze tari sau înălbitor pe bază de clor.
  • 75% din ingredientele active sunt derivate din surse naturale.
  • Ajută la controlul mirosurilor din bureţii de bucătărie, haine şi canalizare. 

  Pentru a accesa lista ingredientelor, clic aici.

  Numele ingredientului CAS # Nume comun/Funcție
  Water 7732-18-5 Apă
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Surfactant anionic
  Cocamidopropyl Betaine 61789-40-0 Surfactant amfoteric
  Ethoxylated Alcohol (Pareth 8-7) 27252-75-1 Surfactant nonionic
  Glycereth-26 31694-55-0 Agent solubilizant/agent de umezire
  Propylene Glycol 57-55-6 Agent solubilizant/agent de umezire
  Alcohol Denat 64-17-5 Agent solubilizant
  Citric Acid 77-92-9 Acid organic (controlul pH-ului)
  Fragrance Proprietary - See IFRAorg.org Parfum
  Magnesium Hydroxide 1309-42-8 Stabilizator de spumă
  Aloe Barbadensis Leaf Juice 94349-62-9 Hidratant cutanat
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Conservant
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Conservant
  Perilla Ocymoides Leaf Extract 90082-61-4 Hidratant cutanat
       
  Alergeni    

  Limonen

  90082-61-4

  Parfum alergen

  Poate fi utilizat în siguranţă pe ceramică, pahare, vase de gătit şi tigăi, tacâmuri şi obiecte din cristal, argintărie fină şi porţelan.

  • Pentru spălarea în chiuvetă sau într-un vas, adăugaţi 3 ml de detergent lichid concentrat pentru vase DISH DROPS™ în vasul în care aţi turnat 5 litri de apă caldă. Clătiţi vasele după spălare.
  • Pentru o aplicare economică, diluaţi o parte de detergent lichid pentru vase DISH DROPS cu trei părţi de apă într-un recipient elastic AMWAY™, agitaţi pentru a amesteca, apoi folosiţi o cantitate mică pe un burete.
  • Pentru întreţinerea bureţilor sau a lavetelor de vase, clătiţi bine cu apă caldă. Adăugaţi 2 jeturi de la pulverizator, pompaţi pe lavetă sau burete, agitaţi pentru a distribui lichidul şi lăsaţi până la următoarea utilizare.

  Ţineţi seama de următoarele:

  • Clătiţi-vă mâinile după utilizare. 

  ATENȚIE. Provoacă o iritare gravă a ochilor. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă, timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurință. Continuați să clătiți. Sunați imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic. Aruncați conținutul/recipientul la un centru de incinerare industrială. Dacă este necesară consultarea medicului, țineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

  Conține metilizotiazolinonă. Aceasta poate provoca reacții alergice.