Amway Romania susține Shoebox

Dragi Lideri,

Generozitatea si entuziasmul cu care v-ati implicat in campania #shoebox ne-au coplesit. Ne-ati aratat din nou ce exemplu extraordinar sunteti, cat de serios va implicati in comunitate, dar si cat de puternici suntem impreuna.

Pentru ca impreuna, partenerii, prietenii si staff-ul Amway am reusit sa punem speranta in suflete si zambete pe fetele a peste 600 copii. S-au implicat in aceasta campanie peste 400 parteneri si prieteni din intreaga tara, s-au strans peste 600 cutii si peste 1500 ore de voluntariat.

Distributia cadourilor s-a facut alaturi de parteneri de incredere, precum United Way Romania, MagiCamp, programul “O zi cu tata”, Fundatia Principesa Margareta. Cadourile au ajuns la Scoala Rut, Adapostul Joyo, Scoala Jugureni Prahova, copii care au un parinte in detentie sau alti copii identificati ca fiind din medii defavorizate. In imaginile de mai jos puteti simti putin din emotia lor si a noastra. Mai multe imagini si inregistrarile video vor fi postate pe

Facebook.com/AmwayRomania/

Instagram.com/amway.ro/

Anul viitor, vom spune din nou, impreuna: Cred în mai bine!

 

 

 

Viziunea Amway de a ajuta oamenii să aibă o viaţă mai bună este pusă în practică oferind produse şi oportunităţi pentru un viitor mai bun, dar şi participând cu generozitate la activităţile comunităţii.

Știm că fiecare dintre dumneavoastră este implicat activ în viața comunității și că doriți să dăruiți mai departe încredere și speranță celor mai puțin privilegiați, de aceea ne bucurăm să vă invităm să vă implicați alături de Amway România în proiectul Shoebox, o inițiativă caritabilă care vă propune să ”punem un zâmbet pe chipurile a zeci de mii de copii sărmani din orașele în care locuim”.

Urmăriți aici mesajul video de la Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria şi Grecia, care vă încurajează să fiți alături de noi în acest proiect!

Ce înseamnă conceptul Shoebox?

Să pregătim un cadou pentru un copil, ambalat într-o cutie de pantofi (sau similară uneia de pantofi). Atunci când pregătiți cadoul, gândiți-vă cui se potriveşte (fată sau băiat, vârsta aproximativă) şi comunicați aceste informații în locația unde predați cutia. Acolo se va lipi o etichetă specială (existentă în locație), cu informații despre copil. Special pentru donatorii Amway, am pregătit şi o etichetă personalizată, care vă permite să scrieți un mesaj copilului căruia îi trimiteți cadoul (descărcați aici fișierul).

Condițiile Shoebox sunt:

- lucrurile dăruite să fie noi

- cutiile să nu conțină alimente perisabile și nici produse Nutrilite sau din gama XS,

- cutia se va împacheta în hârtie de cadou, separat baza şi capacul, astfel încât voluntarii să o poată deschide, să se asigure că sunt respectate regulile în legătură cu conținutul

- cutiile se predau personal, în orice locație Shoebox din țară, în perioada 1-15 decembrie (nu se acceptă cutiile trimise prin curier)

Lista locațiilor partenere Shoebox este disponibilă aici: https://www.shoebox.ro/locatii/. Există centre Shoebox în întreaga țara aşa că orice partener Amway se poate implica şi îi poate încuraja pe cei din grupul său să se implice.

 

Amway Business Center – locație parteneră Shoebox

În perioada 4-15 decembrie, Amway Business Center va deveni locație parteneră a proiectului, adică un punct de strângere a cadourilor, indiferent dacă ele vin de la partenerii sau angajații Amway sau de la oricine altcineva doreşte să contribuie. În fiecare din zilele menționate, în orele de program, angajații Amway România vor fi pe rând voluntari pentru a gestiona logistica aferentă acestui proiect.

Cum puteți participa:

- pregătiți un cadou Shoebox (sau mai multe!) și depuneți-l(e) în oricare dintre centrele partenere. Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj și o poză pe adresa inforo@amway.com, pentru a avea o evidență a numărului de cutii donate de partenerii Amway.

Pentru cadourile colectate in Amway Business Center avem deja pregătite liste de copii (de exemplu, copii de la Centrul de zi ,,Casa Florian" din București,  Centrul Socio-Educațional ,,Învingătorii" din București), despre care știm detalii mai clare, cum ar fi vârsta, mărimea la încălțăminte și ce fel de cadouri le-ar aduce cea mai mare bucurie.

Dorim să-i încurajăm pe partenerii care vor aduce cadourile Shoebox în Amway Business Center din București să aleagă unul sau mai mulți copii din aceasta listă, care este disponibilă pe platforma amwaygivers.com

Cum funcționează:

  • Fiecare utilizator poate intra direct pe această platformă accesând linkul de mai sus (nu sunt necesare date de logare)
  • Se afișează o prezentare a acestei campanii și pașii pe care trebuie să îi urmeze  pentru a participa
  • Pasul 2 afișează o bază de date cu informații despre cei mici  (numele, vârsta, sexul și  alte detalii), de unde fiecare utilizator poate alege un copil sau mai mulți pentru care dorește să pregătească daruri
  • După bifarea”Alege copil” din dreptul numelui vor fi redirecționați către un formular de preluare a datelor personale în conformitate cu legislația GDPR
  • Apoi cei înscriși vor primi via e-mail o carte poștală virtuală în care le mulțumim și îi dăm datele celui mic din nou pentru a le avea memorate, o hartă unde este ABC-ul, un număr de contact și regulamentul privind modul de împachetare și alte detalii (de exemplu, ce produse trebuie să nu se găsească în daruri)

IMPORTANT:

1. Fiecare click e o promisiune. Odată ales, copilul nu va mai putea fi ales de alți donatori. Dacă un copil  este selectat din această platformă, dar nu se aduce cadoul pentru el la Amway Business Center, cel mai probabil nu va primi nimic.

2. În dreptul fiecarui copil este menționat un cod – vă rugăm să aveți la îndemână acest cod atunci când depuneți cutia de cadou la Amway Business Center, ne va ajuta să ne asigurăm că ajunge exact la copilul pentru care a fost pregătit cadoul.

 

- înscrieți-vă ca voluntar în ABC pentru preluarea și verificarea cadourilor. Pentru a afla intervalele disponibile și a vă înscrie, puteți apela Amway Business Center, la nr. telefon: 0722284708.

- distribuiți pe conturile dumneavoastră de Social Media informații despre acest proiect și despre implicarea dumneavoastră, pentru a încuraja participarea celor care vă urmăresc.

Pentru informații aditionale, puteți accesa secțiunea de Întrebari și răspunsuri.

Vă vom ține la curent cu detalii pe întreaga durată a campaniei, atât prin comunicare directă, cât și prin canalele Social Media ale Amway România. Veniți alături de noi și spuneți și dumneavoastră: Cred în mai bine!