Pentru a promova noua gama XS Sports Nutrition, Amway România vă invită sâmbătă, 16 Septembrie, la o plimbare cu bicicleta prin București, alături de prieteni și persoanele dragi.

Mica aventură pe bicicletă va începe de la Amway Business Center (Calea Victoriei nr. 145), va continua pe traseul - Piața Națiunilor Unite, Splaiul Independenței, Hotel Horoscop, Bd. Dimitrie Cantemir și se va termina în Parcul Tineretului, unde vor fi pregătite cateva ateliere, informatii si testari ale noilor produse oferite de trainerii Amway Academy, concursuri si alte surprize.

Ne face plăcere să vă invităm alături de noi in aceasta aventura, si sa invatam impreuna sa avem un stil de viata activ si sanatos.

Invitația este deschisă și pentru persoanele din linia dumneavoastră de îndrumare, cât și pentru oricine dorește să se familiarizeze cu produsele Amway, într-un cadru prietenos și plin de voie bună. Pentru înscrierea la acest eveniment, va fi disponibilă, în curând, o platformă online. Detaliile vă vor fi comunicate cât mai curând.

Va fi un prilej minunat de a promova sportul și un stil de viață sănătos, obiective care sunt foarte importante pentru compania noastră și comunitatea de parteneri Amway.