Suntem încântați să vă anunțăm că în curând veți avea la dispoziție două noi nuanțe ale Fondului de ten lifting pentru uniformizare ARTISTRY YOUTH XTEND, perfecte pentru tenul bronzat. Acestea pot fi combinate cu nuanțe deja existente pentru a crea nuanța potrivită  pentru tenul dumneavoastră.

Data de lansare: 28 aprilie 2014

Informații despre produs:

Fondurile de ten lifting pentru uniformizare YOUTH XTEND sunt cele mai performante fonduri de ten anti-rid de la ARTISTRY. Folosind tehnologia revoluţionară YOUTH XTEND de îngrijire a tenului, acest fond de ten are un efect de lifting asupra epidermei, conferindu-i în timp uniformitate şi un aspect ferm. Sistemul optic de reflexie a luminii de înaltă rezoluţie atenuează rapid apariţia liniilor fine şi a ridurilor, redând aspectul întinerit şi plin de vitalitate al tenului, în timp ce tehnologia avansată YOUTH XTEND şi factorul de protecţie solară SPF 20 conferă beneficii anti-rid de durată, pentru un ten întinerit acum, dar şi în viitor. Adecvat pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul sensibil.

Fondul de ten lifting pentru uniformizare ARTISTRY YOUTH XTEND a fost special conceput pentru a fi folosit împreună cu produsele pentru îngrijirea tenului din gama YOUTH XTEND, oferindu-vă astfel cele mai bune rezultate.

Nuanțe noi:

  • 110019 L4N1 Golden (Nivel de intensitate 4, închis-neutru)
  • 110023 L5W1 Cappuccino (Nivel de intensitate 5, închis-intens)

Avantaje:  

  • paletă largă de nuanţe care se potrivesc oricărui ton şi tip de ten. Disponibil acum în 10  nuanţe, realizate cu tehnologia exclusivă FACES.
  • Aspect redus al liniilor fine şi al ridurilor. Sistemul optic de reflexie a luminii de înaltă rezoluţie atenuează semnificativ aspectul semnelor asociate îmbătrânirii tenului.
  • Hidratare zilnică. Hialuronatul de sodiu cu acţiune duală ajută la păstrarea nivelului de hidratare a epidermei pe durata întregii zile.
  • Protecţie împotriva factorilor agresivi din mediu conţine SPF 20 ce protejează epiderma de acţiunea dăunătoare a razelor UVA / UVB PA++, păstrând frumuseţea tenului întinerit.

Mod de utilizare:

  • Fondul de ten reprezintă ultimul pas în regimul dumneavoastră de îngrijire a tenului; aplicaţi-l după produsul hidratant (sau cel de protecţie solară zilnică), înainte de produsele de machiaj ARTISTRY.
  • Pentru cele mai bune rezultate, folosiţi fondul de ten după încheierea regimului de îngrijire a tenului cu produse ARTISTRY YOUTH XTEND.

Folosiţi vârfurile degetelor, un burete sau o perie pentru fond de ten pentru a aplica produsul pe faţă.
Apoi uniformizaţi cu mişcări către exterior.

Informații suplimentare:

Cele două noi nuanțe vor fi disponibile la acelaşi preț ca şi  nuanțele deja lansate

Comandă nr.

Produs

Preț Amway inclusiv TVA

VP

VA

110019

Fond de ten lifting pentru uniformizare ARTISTRY YOUTH XTEND– Golden

177,11

23,24

142,83

110023

Fond de ten lifting pentru uniformizare ARTISTRY YOUTH XTEND– Cappuccino

177,11

23,24

142,83