Amway Kiosk este o aplicație gratuită dezvoltată pentru smart phone-uri și tablete, compatibilă cu sistemele de operare Android și IOS. Cu ajutorul ei veți avea la îndemână în orice moment toate informațiile referitoare la afacerea şi produsele Amway, într-un format special pentru dispozitivele mobile.

Această aplicaţie va fi disponibilă pentru descărcare gratuită pe  App Store şi Google Play Store începând cu data de 2 septembrie 2013.

Deocamdata aplicaţia Amway Kiosk va conţine doar noua ediţie a Catalogului produselor - septembrie 2013, dar  va fi actualizată curând pentru a vă oferi link-uri către diversele  website-uri Amway și platforme Social Media, conținuturi interactive și video-uri. Conţinutul va fi actualizat frecvent pentru a vă pune la dispoziţie toate materialele informative într-un format special pentru dispozitivele mobile.

Informaţii suplimentare şi instrucţiuni tehnice vor fi disponibile pe pagina  www.amway.ro/amway-kiosk-app (după data de 2 septembrie).

Această nouă aplicaţie mobilă vine în completarea aplicaţiilor deja lansate:

 Amway Business App - aplicaţia mobilă pentru lansarea comenzilor, îndrumare şi administrarea afacerii
  Amagram App - aplicaţia mobilă pentru consultarea revistei Amagram

Din 26 august este de asemenea disponibilă şi aplicaţia Amway Augmenter - o tehnologie nouă în curs de dezvoltare, care ne permite să injectăm informaţiile din internet  direct în lumea reală şi în interacţiunile noastre de zi cu zi. Această tehnologie poartă denumirea de realitate augmentată (AR). Pe baza acestei tehnologii, un smartphone conectat la internet,  cu cameră încorporată, sistem de poziţionare globală (GPS) şi aplicaţia AR instalată, poate adăuga un „strat” suplimentar de informaţii la ceea ce vedem pe camera telefonului mobil. Acest strat conţine informaţii utile, despre locuri sau produse, spre exemplu.

Aplicaţia Amway Augmenter utilizează această tehnologie de ultimă generaţie pentru a conecta imagini vizibile din diferitele publicaţii cu o acţiune din realitatea virtuală. Astfel, de fiecare dată când vedeţi logo-ul aplicaţiei Amway
Augmenter într-o publicaţie Amway, puteţi lansa aplicaţia, ţinând dispozitivul deasupra imaginii respective. Imaginea va genera un răspuns pe smartphone-ul dumneavoastră, ca de exemplu afişarea unui videoclip sau a unui model 3D al unui produs Amway!

Urmăriţi acesată pictogramă în publicaţiile Amway online sau tipărite şi scanaţi-o pentru a genera o acţiune prin tehnologia realităţii augmentate.