Pentru a-şi asigura accesul continuu la Oportunitatea de Afaceri Amway, la beneficiile produselor, la recompense şi la susţinerea din partea liniei de îndrumare, toţi IPA Amway şi Cumpărătorii Privilegiaţi Plus trebuie să îşi reînnoiască afacerea Amway în fiecare an.Reînnoirea târzie pentru anul fiscal curent se poate achita prin transfer bancar până pe data de 31 august 2013. Valoarea taxei de reînnoire târzie este de 125.04 lei, iar contul în care se poate achita este RO36RZBR0000060009482271 Raiffeisen Bank Agenţia Dorobanţi.

Folosind noul LOS online puteţi vedea foarte rapid care dintre unităţile din grupul dumneavoastră nu a achitat încă taxa de reînnoire. Dupa accesarea paginii principale LOS Map, trebuie doar sa debifaţi opţiunea "Afişează numai activi":

Unităţile nereînnoite vor fi afişate taiate cu o linie albastră.

Pentru o vizualizare mai clara a unităţilor nereînnoite puteţi selecta direct filtrul "Nereînnoiţi", după debifarea opţiunii "Afişează numai activi":

Dacă solicitaţi în plus opţiunea de afişare a adresei de e-mail sau a numărului de telefon, puteţi obţine rapid datele de contact ale persoanelor respective: