Vă informăm că pe data de 3 martie 2014 este programată introducerea la vânzare a  Mini Suplimentulului la Catalogul produselor (Comanda nr.: 241514, 1 buc.), actualizat cu noile produse Amway, pentru ca dumneavoastră și clienții dumneavoastră să aveți la dispoziție cele mai noi informații despre produsele lansate în ultimele luni. Acesta va include noua gamă de Rujuri ARTISTRY™ Signature Color, noua generație de produse SATINIQUE, Colecția PREMIUM SPA și, nu în ultimul rând, produsele bodykey by NUTRILITE.

Toate aceste produse vor fi incluse și în noua Listă de prețuriAMWAY™, disponibilă începând cu data de 3 martie 2013.

Cu această ocazie dorim să vă informăm că în urma fluctuațiilor financiare și a costurilor de producție crescute, prețul produselor va înregistra o ajustare cu un procent mediu de 3%. Rata VP/VA va fi ajustată de asemenea, la valoarea de 6,146.  Noile preţuri vor fi valabile începând cu data de 17 martie. Aceste informații sunt specificate și vor fi incluse şi în noua Listă de Prețuri AMWAY™, ce va putea fi descărcată gratuit sau comadată în format tipărit pe amway.ro:

  • Listă de prețuri AMWAY™ (1 buc.), Comanda nr.: 118408
  • Listă de prețuri pentru clienţi (1 buc.), Comanda nr.: 118406

La comenzile plasate  în intervalul 3 martie -30 aprilie 2014 se va adăuga un exemplar gratuit al Listei de preţuri*.

Cele două materiale vor fi integrate și în cele mai recente ediții ale Setului de Start și Setului de Oportunitate.

Veți avea posibilitatea de a consulta versiunea actualizată a Catalogului produselor și pe aplicația Amway Kiosk.


* Aplicabil doar în cazul primei comenzi VP făcute după data lansării Mini Suplimentului Catalogului produselor și a Listei de prețuri AMWAY™.