Ne face o deosebită plăcere să vă anunţăm că promoţia pentru prima reînnoire contină şi anul acesta.

Promoţia este valabilă pentru Întreprinzătorii Privaţi Autorizaţi Amway (IPA Amway) și Cumpărătorii Privilegiaţi Plus (CPP), care trebuie să își reînnoiască afacerea pentru prima dată în acest an.

PRIMA REÎNNOIRE POATE FI GRATUITĂ!

Toţi Întreprinzătorii Privaţi Autorizaţi Amway (IPA Amway) și Cumpărătorii Privilegiaţi Plus (CPP) care trebuie să își reînnoiască afacerea pentru prima dată în acest an, pot beneficia de promoţia pentru prima reînnoire.

Dacă v-aţi alăturat afacerii Amway în perioada 1 iulie 2013 – 30 iunie 2014, vă puteţi reînnoi afacerea GRATUIT în mod automat. Singura condiţie este să fi generat un volum personal total de cel puţin 100 VP* de la data înscrierii iniţiale ca IPA/CPP  Amway şi până pe 31 decembrie 2014.


* Vă rugăm să reţineţi că acele comenzi care au beneficiat de reducerea pentru prima comandă, nu vor fi luate în considerare în cadrul acestei promoţii.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă aveţi întrebări în ceea ce privește Promoţia pentru prima reînnoire, noi avem răspunsul!

1. În cadrul promoţiei pentru prima reînnoire este luat în considerare la volumul personal și volumul CP?

Da.

2. Cine este eligibil pentru Promoţia pentru prima reînnoire?

Acei IPA /CPP Amway care s-au înscris în afacere în perioada 1 iulie 2013 – 30 iunie 2014, aflaţi în acest an la prima reînnoire.

3. Pentru a beneficia de această promoţie, este necesar să depun o comandă în valoare de 100 VP?

Nu, acest lucru nu este obligatoriu. Pentru a vă califica este suficient ca volumul dumneavoastră personal total să fie de cel puţin 100 VP.

4. Cumpărătorii Privilegiaţi se pot califica pentru această promoţie?

Nu, aceștia au propriile lor reguli pentru reînnoirea gratuită.

5. Ce înseamnă “Reducerea pentru prima comandă”?

Aţi beneficiat de această reducere dacă prima dumneavoastră comandă a cumulat cel puţin 100 VP sau cel puţin 200 VP și aţi primit o reducere de 10%, respectiv 20% din valoarea comenzii. Comenzile plasate de dumneavoastră care au beneficiat de reducerea pentru prima comandă nu sunt eligibile în cadrul Promoţiei pentru prima reînnoire. Acest lucru înseamnă că volumul personal total trebuie să însumeze cel puţin 100 VP excluzând prima comandă cu reducere.

6. De la momentul înscrierii în afacere am generat un volum personal de 60 VP. Ce trebuie să fac în continuare?

Trebuie să plasaţi cel puţin încă o comandă și să cumulaţi încă 40 VP până la 31 decembrie 2014 pentru a beneficia gratuit de prima reînnoire.

7. Dacă plasez o comandă de 100 VP mă voi califica pentru Promoţia pentru prima reînnoire și voi beneficia în același timp de un Cupon online?

Da.