Revista Amagram Online oferă informaţii actualizate despre cele mai recente lansării şi promoţii, precum şi alte informaţii de interes pentru afacerea ta. Începând cu jumătatea lunii noiembrie, revista noastră online va avea un nou design, în ton cu Revista Amagram în format tipărit.

Revista Amagram Online se adaptează afacerii tale în creştere, desfăşurată într-un mediu digital alert. Consultă paginile ei pentru informaţii de interes general, informaţii despre produse, oferte promoţionale, sfaturi pentru a încheia vânzări de succes sau sfaturi utile pentru activitatea de zi cu zi. De asemenea, vei avea informațiile la zi despre cele mai recente calificări din Europa.

Pentru ediţia din luna noiembrie, mesajul care anunţă că o nouă ediţie Amagram Online este disponibilă, va ajunge în email-ul dumneavoastră în jurul datei de 16 noiembrie, în loc de începutul lunii, aşa cum v-am obişnuit. Aceasta este o excepţie şi începând cu luna decembrie se va reveni la programul de publicare a ediției noi chiar la începutul fiecărei luni.

Pentru a fi siguri ca nu rataţi niciun număr, dorim să ne asigurăm că avem adresele de e-mail curente ale tuturor intreprinzatorilor. Dă clic pe Contul meu < Date personale pentru a verifica și actualiza adresa ta de e-mail înregistrată în baza noastră de date.  Astfel vei fi sigur ca esti anunţat imediat ce un nou număr al revistei Amagram Online este disponibil.