NUTRILITE

NUTRILITE™

Alimentația dezechilibrată poate conduce la un deficit al nutrienților esențiali de care are nevoie corpul nostru: macronutrienți, micronutrienți și fitonutrienți. Acești nutrienți sunt universali și necesari pentru orice persoană, indiferent de vârstă sau stil de viață. Pentru a ajuta la satisfacerea acestei carențe nutriționale, NURILITE™ vă prezintă un trio de produse de bază - trei produse complementare care se combină pentru a vă susține toate nevoile nutriționale. Acest trio de produse de bază cuprinde Proteine din plante, Omega-3 Complex și DOUBLE X™ sau DAILY.

Profitați de beneficiile unei nutriții zilnice complete alături de cele trei produse de bază NUTRILITE™!

NUTRILITE este lider mondial în domeniul vitaminelor şi al suplimentelor alimentare.* Este o marcă de vitamine şi suplimente alimentare care oferă o gamă completă de produse pentru o nutriţie şi o stare generală bună, inclusiv vitamine şi minerale esenţiale, antioxidanţi, suplimente pe bază de plante, produse de nutriţie pentru persoane ce duc un stil de viaţă activ şi produse de înlocuire a meselor.

Inspirată de fondatorul companiei, dr. Carl Rehnborg, și de experiența sa în Orientul Îndepărtat, NUTRILITE combină puterea științei cu beneficiile naturale ale plantelor încă din 1934. Utilizarea inovatoare a științei în vederea maximizării proprietăților benefice ale fitonutrienților - nutrienții care se găsesc în plante - s-a aflat în centrul mărcii NUTRILITE încă din primul moment. Astăzi, sărbătorim cu mândrie 80 de ani în care am ajutat oameni din toată lumea să aibă o stare generală bună și o viață activă. 

*Sursa: Euromonitor International Limited; conform cifrei globale de vânzări de vitamine şi suplimente alimentare din 2013.

 

.

De ce NUTRILITE

La baza mărcii NUTRILITE stă îmbinarea armonioasă a naturii cu știinţa, în toate stadiile, de la plantă la produs finit. În timpul petrecut în China, cu aproape 100 de ani în urmă, fondatorul Nutrilite, Carl Rehnborg, a descoperit importanța unei diete bazate pe plante. Experiența sa empirică și cercetările sale extinse în domeniul nutrienților pe bază de plante au avut drept rezultat crearea mărcii NUTRILITE de suplimente alimentare. 
În 1934, Nutrilite a introdus primul supliment cu multivitamine, multiminerale și fitonutrienți comercializat în SUA. 
NUTRILITE™ are în spate 80 de ani de știință și cercetare și este lider mondial în domeniul vitaminelor și al suplimentelor alimentare. (Sursa: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims)

Ştiinţa:

 

 • Nutrilite are peste 150 de oameni de știință, cercetători și instructori, reprezentând cel mai extins personal științific din industrie.
   
 • În fiecare an, Nutrilite produce la nivel global peste 15 miliarde de tablete cu vitamine și minerale, precum și capsule moi, din gel. 

 Natura:

 • NUTRILITE™ este una dintre puținele mărci mondiale de top din domeniul suplimentelor alimentare care practică agricultura sustenabilă în propriile ferme.
 • În loc să ne bazăm pe ierbicide, pesticide nocive sau fertilizatori chimici, lăsăm natura să-și urmeze cursul.
 • Opt decenii de tehnici agricole sustenabile au fost parte integrantă din dezvoltarea produselor NUTRILITE. 
 • Echipa Nutrilite a promovat practica „de la sămânță la supliment” pentru a păstra puterea și a maximiza consistența, eficiența și siguranța produselor NUTRILITE

Fitonutrienții, în centrul atenției

 • Fitonutrienții sunt nutrienți pe bază de plante care le conferă fructelor și legumelor culoarea lor intensă. 
 • Suplimentele pe bază de plante conțin fitonutrienți, care sunt compuși naturali ai plantelor. 
 • Personalul Nutrilite, care numără peste 150 de oameni de știință, cercetători și instructori, lucrează în permanență pentru a îmbunătăți calitatea produselor NUTRILITE. 

În fiecare lună Nutrilite derulează 25.000 de teste și, de asemenea, peste 500.000 de evaluări ale calității în fiecare an, în vederea asigurării calității. În acest mod a devenit marca NUTRILITE un lider global în domeniul nutriţiei şi îşi menţine această poziţie şi în prezent.

image/png;;;phytonutrients.png

Fitonutrienţii

Prin procesare atentă, plantele crude sunt deshidratate şi concentrate într-o pudră fină (numită concentrat) care conţine nutrienţii şi elementele fitochimice naturale ale plantelor. Deşi fiecare concentrat NUTRILITE este unic, toate au un început comun – plante bogate în nutrienţi. Aceste concentrate sunt adăugate la numeroase produse NUTRILITE deoarece asigură o gamă largă de fitonutrienţi.

image/png;;;Nutrilite Science Science.png

Ştiinţa NUTRILITE

În urmă cu mai mulţi ani, Carl Rehnborg a inventat o serie de tehnici sofisticate pentru analiza valorii nutriţionale a plantelor. În prezent, cercetătorii NUTRILITE din întreaga lume folosesc cele mai noi metode şi tehnologii pentru a îmbunătăţi tehnicile de extragere a ingredientelor din plante şi pentru a evalua potenţialul unor noi ingrediente pentru produsele noastre. Cercetătorii folosesc formule noi şi metode de procesare inovatoare, explorează ingrediente noi, îmbunătăţite şi folosesc echipamente analitice ultraperformante pentru a maximiza conţinutul de nutrienţi al concentratelor din plante.

Fiecare produs NUTRILITE este rezultatul direct al unor teste intensive şi analize de laborator realizate de cercetători, microbiologi, chimişti, farmacişti, nutriţionişti şi alţi specialişti.

Deşi nu este obligatoriu, pentru toate produsele NUTRILITE urmăm bunele practici de fabricaţie (GMP) pentru a ne asigura că produsele sunt sigure, identificate corespunzător şi de cea mai bună calitate. Realizăm peste 25.000 de teste de calitate în fiecare lună şi peste 500.000 de evaluări ale produselor în fiecare an.  

image/png;;;wellbeing.png

Sănătate

O sănătate optimă nu înseamnă o stare de sănătate perfectă. O sănătate optimă înseamnă adaptarea riscurilor de sănătate cunoscute la modul de viaţă şi alegerea modalităţilor necesare pentru a vă desfăşura viaţa într-un mod cât mai sănătos. Pentru o abordare personalizată trebuie să alegeţi cea mai bună dietă, modul de viaţă adecvat şi metodele de relaxare şi de odihnă potrivite, apoi selectaţi suplimentele alimentare care se potrivesc stilului dumneavoastră de viaţă. Nutriţia şi sănătatea optimă sunt inima mărcii NUTRILITE.

image/jpeg;;;Power-of-5-Teaser.jpg

POWER OF 5

Campania NUTRILITE Power of 5 mizează pe implicarea fiecăruia dintre noi în lupta împotriva malnutriției infantile. Toate fondurile colectate vor fi direcționate către CARE și alte organizații umanitare locale care distribuie suplimentele Little Bits. Pentru mai multe detalii, accesează acest link.

TEAM NUTRILITE™

TEAM NUTRILITE este o comunitate globală de entuziaşti în domeniul sportului - oameni interesaţi să aibă o viaţă echilibrată din toate punctele de vedere - de la sportivi amatori până la atleţi profesionişti.

Întreprinzătorii Privaţi Autorizaţi Amway, clienţii şi angajaţii participă la diferite evenimente organizate sub umbrela TEAM NUTRILITE. Obiectivul nostru este să încurajăm mişcarea, sportul şi o dietă sănătoasă în rândul prietenilor, al familiei şi al partenerilor de afaceri atât online, cât şi offline.

Marca NUTRILITE este acum sponsorul oficial de suplimente alimentare pentru echipa AC Milan - unul dintre cele mai de succes cluburi de fotbal din istorie.

Pentru mai multe detalii, daţi clic aici.

Game de produse