image/png;;;foto5_v2.png

 

Cum funcţionează

Dezvoltarea ta în afacerea Amway poate fi nelimitată. De la simpla vânzare a produselor şi câştigarea unui adaos comercial de aproximativ 30%, la crearea unui grup format din alţi Întreprinzători Amway şi realizarea de bonusuri de până la 21%, până la calificarea pentru excursii exclusiviste în locuri minunate, pe măsură ce afacerea ta creşte, cresc şi recompensele!

  • image/jpeg;;;1.jpgCum funcţionează
  • image/jpeg;;;2.jpgInformare privind veniturile pentru Europa de Est
  • image/jpeg;;;4.jpgÎnscrie-te ca Întreprinzător Amway

Cum funcţionează


 Numai Întreprinzătorii Privaţi Autorizaţi care au o formă de înregistrare legală a activităţii pot obţine venituri din vânzări.

**Plata este bazată pe volumul de vânzări. Numai Întreprinzătorii Amway care îndeplinesc reglementările legale privind intrarea în afaceri sunt eligibili pentru a beneficia de plăți sau de orice alt venit provenit din vânzarea de produse.

 

 

Din 1959 până astăzi, compania Amway a oferit întreprinzătorilor Amway plăți și stimulente în valoare de 61,3 miliarde USD.

Informare privind veniturile pentru Europa de Est

image/png;;;foto2.png

Informare privind veniturile pentru Europa de Est

Informarea de mai jos privind veniturile arată cât de profitabilă poate fi Oportunitatea de Afaceri Amway. De asemenea, ajută un IPA Amway, atât potenţial cât şi actual, să evalueze oportunitatea de afacere Amway.
 

În fisier sunt prezentate bonusurile câştigate de unele din cele mai înalte niveluri atinse de IPA Amway în pieţele din Europa de Est în perioada septembrie 2010 - august 2011.

Clic aici pentru a vedea fisierul