Cantitate:

  Trei produse perfect potrivite ca să vă ofere sprijin comprehensiv de zi și noapte care completează regimul existent de hidratare a pielii pe timp de zi, pentru un ten luminos și cu aspect sănătos

  Ce beneficii vă oferă

  • Susține suprafața tenului.
  • Trei produse premium
  • O doză zilnică de suplimente alimentare, simplă, comprehensivă și avantajoasă
  • Susține îngrijirea zilnică a tenului din interior spre exterior! 

  De ce te-ar putea interesa

  Noul set Nutrilite - Frumusețe deplină este gândit pentru persoanele care caută noi moduri de a-și îmbunătăți și proteja frumusețea și care știu că frumusețea adevărată vine din interior! Bucurați-vă de o doză zilnică de nutrienți importanți, oferiți de soluțiile noastre holistice exclusive de înfrumusețare.

  Beauty Powder Drink Truvivity by Nutrilite™ asigură un amestec revigorant de nutrienți. Vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru buna funcționare a pielii și reducerea oboselii. 

  În același timp, Beauty Supplement Truvivity by Nutrilite™ completează ciclul natural de somn regenerant, pentru ca tenul să fie revigorat și revitalizat când vă treziți. 

  Completând trioul, Nutrilite™ Vitamina C Plus oferă vitamina Ccontribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la menținerea nivelului normal de colagen din piele și la susținerea sistemului imunitar. Datorită formulei cu eliberare prelungită, vitamina C este eliberată în mod constant pe parcursul a peste opt ore, ceea ce ajută la optimizarea beneficiilor produsului. 

  Trei produse puternice, un singur efect combinat - un ten luminos și strălucitor de care puteți fi mândri!

  Informații interesante

  Beauty Powder Drink Truvivity by Nutrilite - Asigură un mix revitalizant de nutrienți care susțin aspectul sănătos al pielii și contribuie la reducerea oboselii și extenuării*

  Beauty Supplement Truvivity by Nutrilite™ - Completează ciclul natural de somn regenerant, pentru ca tenul să fie revigorat și revitalizat când vă treziți.

  Nutrilite™ Vitamina C Plus - Conține vitamina C, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, menținerea nivelului normal de colagen din piele și susținerea sistemului imunitar. Formulat special pentru a elibera vitamina C în mod constant pe parcursul a peste opt ore, ceea ce ajută la optimizarea beneficiilor produsului.

  * Vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru buna funcționare a pielii și reducerea oboselii.

  Proprietăți principale

  • Atât Beauty Drink, cât și Beauty Supplement de la Truvivity™ conțin complexul brevetat PhytoCeramide*, pe bază de ceramide din grâu.
  • Truvivity Beauty Supplement conține complexul PhytoInfuse™ omologat, pentru a oferi extracte din plante.
  • Vitamina C din Beauty Drink și Beauty Supplement contribuie la formarea colagenului, pentru buna funcționare a pielii și contribuie la reducerea oboselii și extenuării.
  • Vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru buna funcționare a pielii, în același timp contribuind la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

  * Complexul PhytoCeramide este brevetat sub denumirea Cermosides™ de către EPI France - brevet nr. 2.779.646, Franța.

  ** Complexul PhytoInfuse™ este brevetat pentru utilizare în Truvivity by Nutrilite™, brevet nr. 7,348,034B2 Statele Unite ale Americii