Cu pași mici spre o nouă normalitate

Lunile trecute au fost o provocare pentru noi toți. Și poate că lucrul cel mai important pe care l-am învățat a fost că putem trece prin greutăți împreună, dând dovadă de flexibilitate și perseverență. Nu ne-am îndoit nicio secundă de capacitatea dumneavoastră de adaptare, însă ne-am dorit să vă fim alături, să vă susținem și să vă îndrumăm în aceste timpuri dificile din punct de vedere mental, fizic și emotional.

Așa a luat naștere pagina Amway, Împreună de acasă: cu dorința de a vă ajuta să vă gestionați și să vă continuați afacerea de acasă, oferindu-vă astfel materiale, sfaturi și idei referitoare la produse și la activitatea digitală.

Pentru noi fost un privilegiu să vă putem susține și ne-am bucurat să observăm receptivitatea dumneavoastră în ceea ce privește conținutul paginii Împreună de acasă.

Pe 22 iulie am fost împreună și am sărbătorit primul nostru eveniment virtual global - o transmisiune specială pentru Întreprinzătorii și angajații Amway, care a reunit peste 750000 de participanți din întreaga lume. Am avut răgazul de a ne relaxa și bucura de comunitatea Amway, atât de puternică și unită.

Acum, pe măsură ce multe țări încep să se adapteze la noua normalitate, actualizarea conținutului paginii Împreună de acasă se va încheia. De astăzi, nu vom mai publica conținut nou pe această pagină, însă tot conținutul existent de care v-ați bucurat și care v-a inspirat va fi disponibil în continuare. 


Și, pentru că ne dorim să continuăm să vă oferim tot ce e mai bun din experiența noastră, vom crea o nouă pagină, care va oferi resurse utile pentru a avea o viață mai bună, mai fericită, mai sănătoasă, indiferent de provocările ce pot apărea în viitor. 

În următoarele săptămâni vom lucra ca să dezvoltăm acest nou proiect, iar scopul nostru de a lansa noua pagină în luna septembrie. Pentru că pentru a ne fi bine, trebuie să rămânem în continuare împreună. 

Pentru a fi la curent cu noutățile și pentru a afla mai multe informații și sfaturi privind afacerea, vă invităm să citiți blogul Amagram de la Amway.

Așteptăm cu nerăbdare luna septembrie, pentru a ne continua frumoasa călătorie. Împreună.

Între timp, bucurați-vă de vară și acordați-vă timp ca să vă reîncărcați bateriile.