Materiale video noi

Ati folosit materialele video noi publicate recent? Va reamintim unde sunt disponibile aceste valoroase instrumente de promovarea a produselor si a afacerii:

1. Ca suport in desfasurarea evenimentelor de promovare a gamei Artistry Studio Bangkok, a noilor măști Artistry Signature Select și a produselor de frumusețe în general, Amway Academy v-a pregatit o serie de 6 materiale video, scurte, pe care le regasi in linkurile de mai jos.

In aceste materiale va prezentam 6 exemple de domnisoare/doamne, cu profile si nevoie specific fiecarei varste, si recomandarile pe care le puteti face, plecand de la produsele pentru ingrijirea tenului ca produse de baza, continuand cu recomandarile in zona de machiaj.

 

Pe pagina Amway Academy sunt disponibile si inregistrările trainingurilor online pentru intelegerea si promovarea noilor Masti personalizate Artistry Signature Select:

Măști Artistry Signature Select, nivelul 1

Măști Artistry Signature Select, nivelul 2

 

Video-urile le puteti folosi inainte de workshopurile pe care le organizati, in pregatirea partenerilor dvs activi si focusati pe dezvoltarea afacerii cu produsele de frumusețe, precum și la evenimentele pe care le organizati in aceasta toamna.

Va rugam sa NU le folositi pe Social Media (Facebook/Instagram, etc) respectand drepturile de autor si imagine.

 

2. Îți prezentăm oameni tineri, ambițioși, care au căutat oportunități de afaceri care să se potrivească cu stilul de viață și scopurile lor și s-au oprit la Amway.

Ei și-au schimbat rutina zilnică pe care o urmau înainte, și-au personalizat modul de a lucra, au cunoscut oameni noi, minunați, iar acum cresc profesional și își transformă pasiunea într-o afacere profitabilă.

Să îi cunoaștem pe Cristina, Ines și Sergio, trei dintre Liderii noștri tineri, care au decis să își urmeze pasiunea și au început o afacere Amway.

Urmărește-ne pe pagina de Facebook Amway Europe: https://www.facebook.com/AmwayInEurope/videos/520504028508747/

YouTube Amway Europe: https://www.youtube.com/channel/UCWsHjnDNbFhrx6RB0Fm2foQ

Și canalele noastre de Instagram Amway Europe.

Distribuie și tu videoclipurile pe canalele tale de Social Media, folosind:

#AmwayLifestyle și #AmwayBusiness

#BeCoolBeAmway

... și consolidează-ți afacerea!

Amway. Personalizat. Pentru tine.