Dorim sa va readucem in atentie Politica Globala de Toleranta Zero referitoare la activitatile neautorizate ale Intreprinzatorilor Amway pe pietele care nu s-au lansat oficial,  politica ce face parte din Regulile de Conduita Amway si de asemenea din termenii contractuali dintre Amway si Intreprinzatorii Amway.

Asa cum stiti, conform Politicii de Toleranta Zero este interzisa promovarea produselor Amway sau a oportunitatii de afacere Amway  in acele tari in care Amway nu s-a lansat oficial.

Va reamintim ca urmatoarele activitati sunt considerate inacceptabile:

·         vanzarea si importul produselor Amway, indiferent de motiv;

·         utilizarea si vanzarea Materialelor Auxiliare de Afaceri, incluzand aici orice fel de evenimente, organizate de Intreprinzatorii Amway si, de asemenea, orice website-uri referitoare la produsele Amway sau la oportunitatea de afacere Amway.

·         orice fel de reclama facuta produselor Amway sau oprtunitatii de afaceri Amway

·         invitarea unor potentiali Intreprinzatori, care sunt cetateni ai unei tari in care Amway nu isi desfasoara curent activitatea, la orice fel de evenimente organizate de Intreprinzatori Amway, indiferent daca sunt organizate in tari autorizate pentru afacerile Amway sau nu; 

·         prezentarea Planului Amway de Vanzari si Marketing

 

Din pacate, din cand in cand, ne confruntam cu situatii de incalcare a Politicii de Toleranta Zero. Este responsabilitatea Amway sa opreasca astfel de activitati si sa reactioneze in consecinta,  prin luarea de masuri specfice – incluzand blocarea platii bonusurilor, revocarea/retinerea recunoasterilor pentru nivelurile de calificare, suspendarea sau chiar terminarea contractului cu Intreprinzatorul Amway respectiv.

Mai mult, Amway isi rezerva dreptul de a refuza inregistrarea unui Contract nou al unui Intreprinzator Amway daca respectivul Intreprinzator Amway a fost anterior sanctionat datorita incalcarii Politicii de Toleranta Zero si contacteaza compania Amway dupa deschiderea oficiala a pietei.

Importul produselor si materialelor promotionale fara obtinerea licentelor si autorizatiilor de rigoare si fara respectarea cerintelor referitoare la etichetare poate determina aplicarea unor amenzi sau a altor penalizari, inchisoare, mergand pana la confiscarea materialelor si produselor, care submineaza reputatia si renumele asociate cu marcile Amway. Mai mult, acest gen de comportament neadecvat afecteaza reputatia companiei Amway si imaginea sa pozitiva si, in același timp, poate afecta serios capacitatea companiei de a mai deschide alte piețe în viitor.

Speram ca veti impartasi convingerile noastre ca respectarea Politicii de Toleranta Zero nu afecteaza numai interesele si viitorul Amway ca si Corporatie, dar si interesele fiecarui Intreprinzator Amway in parte.