În urmă cu câteva săptămâni v-am oferit primele informații despre lansarea noii game SATINIQUE™. În pregătirea acestui eveniment de senzație, am dori să vă aducem în atenție câteva date importante și să trecem în revistă unele materialele de promovare ce vor fi puse la dispoziția dumneavoastră.

Pentru a garanta o lansare de succes, în perioada 20 ianuarie – 02 februarie vor fi disponibile pentru pre-sale pachete de produse SATINIQUE.

Cea mai importantă dată pe care trebuie să o rețineți, însă, este cea de 3 februarie 2014, cand  va fi lansată în mod oficial noua gamă SATINIQUE.

Colecția SATINIQUE va fi introdusă pe piață în trei etape:

  • Etapa 1: 3 februarie 2014
  • Etapa 2: iulie 2014
  • Etapa 3: noiembrie 2014

Pe lângă lansările de produse, veți putea lua parte la programul de training Amway Academy pentru lideri organizat în luna ianuarie. În cadrul acestuia, experții nostri vă vor oferi informații cu privire la produsele lansate în fiecare dintre cele trei etape. Mai mult, vom trece în revistă și metode prin care puteți integra cu succes această gamă avansată de produse în portofoliul dumneavoastră.

Înaintea lansării oficiale, Întreprinzătorii Amway calificați la nivelul Diamant vor beneficia în exclusivitate de un kit al produselor. Acesta va cuprinde:

  • Șampon și Balsam pentru păr vopsit SATINIQUE Color Repair și Masca revitalizantă SATINIQUE;
  • O serie de materiale cu informații detaliate despre noua formulă aflată la baza gamei, despre soluțiile avansate pentru nevoile specifice ale părului și amestecul unic de plante și nutrienți din componența produselor.

Pentru a simplifica trecerea de la precedentele produse Satinique la cele noi, am inclus un tabel de conversie. Preţurile produselor vor fi publicate într-o comunicare ulterioară.

Produsele precedente Produsele noi Comanda nr.
Șampon delicat pentru utilizare zilnică SATINIQUE
& Șampon hidratant PROTIQUE
Şampon hidratant 110655
Balsam hidratant SATINIQUE &  
Balsam hidratant PROTIQUE
Balsam hidratant 110664
Șampon SATINIQUE Color Care Şampon pentru păr vopsit Color Repair  110663
Balsam SATINIQUE Color Care Balsam pentru păr vopsit Color Repair  110671
Șampon volumizator SATINIQUE Şampon pentru volum 110657
Balsam volumizator SATINIQUE Balsam pentru volum 110667
Mască reparatoare intensivă SATINIQUE Mască revitalizantă pentru păr 110674
SATINIQUE Șampon cu balsam delicat (2-în-1) Şampon şi Balsam 2-în-1 115304

 

Informații despre noua gamă SATINIQUE veţi putea găsi, de asemenea, în revista Amagram, numărul ianuarie / februarie 2014.