Portofoliul AMWAY de produse de frumusețe și îngrijire personală  este în continuă creștere, motiv pentru care actualizarea Manualului produselor de frumuseţe a devenit o prioritate pentru noi.

Ediţia actualizată  a Manualului produselor de frumuseţe va fi disponibilă în luna iulie a acestui an, în variantă tipărită și digitală.  Printre lansările notabile din acest an se numără gamele SATINIQUE, ARTISTRY IDEAL RADIANCE, dar şi produse noi din gama  ARTISTRY YOUTH XTEND și produse de machiaj  ARTISTRY, toate acestea regăsindu-se în noul manual de frumusețe. În plus această ediţie cuprinde numeroase informații utile despre produse și sfaturi profesioniste pentru a vă ajuta să deveniţi un adevărat expert în promovarea produselor de frumusețe AMWAY.

Noua secțiune „Cum puteți deveni un Consultant de succes în domeniul frumuseții?” oferă informații cu privire la o prezentare profesionistă a produselor noastre. Include, de asemenea, indicații cu privire la selectarea produsului potrivit pentru fiecare tip de ten și categorie de vârstă, precum și precizări legate de modul în care AMWAY pune la dispoziție produsele ideale pentru fiecare tip de ten, pentru orice vârstă şi pentru orice stil.

De exemplu, pentru a vă ajuta în prezentarea beneficiilor ARTISTRY, am inclus în Manual o planşă de culori pentru produsele de machiaj, precum și sfaturi ce permit Întreprinzătorilor Amway să le arate clienților cum pot obține un machiaj deosebit cu aceste minunate produse.

Modul în care este structurat noul Manual al produselor - Frumusețe oferă posibilitatea de a prezenta cu ușurință toate gamele de produse, acestea fiind împărțite în secțiuni simplu de urmărit.  

Versiunea digitală actualizată a Manualului produselor - Frumuseţe Amway 2014 va putea fi accesată în curând pe Amway Kiosk și website -ul nostru, www.amway.ro.

Suntem convinși că noul manual de frumusețe va fi un instrument esenţial pentru fiecare Consultant de succes în domeniul frumuseții!