NUTRILITE este sponsorul oficial de suplimente alimentare pentru echipa AC Milan

image/jpeg;;;l1.jpg

SUPLIMENTELE ALIMENTARE OFICIALE ALE AC MILAN

SUCCESUL LOR: LEGENDAR
SUPLIMENTELE LOR: NUTRILITE™

AC Milan este una dintre cele mai bune echipe de fotbal din Europa. Deloc surprinzător, în spatele titlurilor mondiale obţinute stau deopotrivă jucători şi antrenori excelenţi. Veţi mai descoperi însă ceva: marca de suplimente alimentare NUTRILITE™.

NUTRILITE™ este furnizorul oficial de suplimente alimentare pentru AC Milan din anul 2008 şi a îmbunătăţit nutriţia jucătorilor, ajutându-i să joace la un nivel de talie mondială. Lucrăm împreună pentru a deveni mai buni.

PERFORMANŢĂ OPTIMĂ

Alianţa dintre cel mai de succes club de fotbal din lume şi liderul mondial în nutriţie nu este întâmplătoare. Marca NUTRILITE™ şi AC Milan împărtăşesc aceeaşi filozofie:

PERFORMANŢA OPTIMĂ
NECESITĂ O NUTRIŢIE OPTIMĂ

Întrucât produsele NUTRILITE™ sunt recunoscute pentru calităţile lor, nu ar trebui să ne surprindă faptul că şi MilanLab are încredere în acestea.

image/jpeg;;;l2.jpg

MILAN LAB

Începând din anul 2008, experţii NUTRILITE™ colaborează cu medicii şi specialiştii centrului MilanLab pentru a oferi un program nutriţional specific fiecărui jucător de la AC Milan. Micheline Vargas, DrPH, CNS, RCEP, este specialistul NUTRILITE™ care se ocupă de evaluarea informaţiilor legate de dietă, factorii genetici şi stilul de viaţă ale jucătorilor. Pe baza acestor informaţii, ea colaborează cu medicul echipei AC Milan, Dr. Dolci, şi cu şeful departamentului de biochimie de la MilanLab, Dr. Avaldi, pentru a stabili împreună recomandările privind dieta şi suplimentele NUTRILITE pentru fiecare jucător.

Chiar şi sportivii de clasă mondială pot avea deficienţe nutritive în ceea ce priveşte dieta. Prin crearea unei baze nutriţionale echilibrate şi suplimentând cu produse NUTRILITE când este necesar, experţii noştri au îmbunătăţit condiţia fizică generală a jucătorilor de la AC Milan.

image/jpeg;;;l3.jpg

REALIZĂRI

Peste 90% dintre membrii echipei AC Milan urmează un program nutriţional NUTRILITE™, iar cele mai recente teste de laborator relevă îmbunătăţiri semnificative ale nivelurilor de vitamina D. Pe lângă faptul că se simt mai bine şi au mai multă energie, jucătorii au semnalat o reducere a crampelor musculare şi a oboselii. Dovada faptului că nutriţia adecvată conduce la o performanţă optimă.

image/jpeg;;;blank.jpg

"Abordarea nutriţiei din punct de vedere holistic de către NUTRILITE™ se potriveşte perfect cu filozofia MilanLab. Recunoaştem în NUTRILITEo autoritate de marcă în ştiinţa nutriţiei şi avem încredere că suplimentele alimentare oferite ajută sportivii noştri să obţină performanţe optime."
– Dr. Alberto Dolci, MD