Cantitate:

  Cantitate:

   Nutrilite™ Proteine din plante asigură proteine de calitate înaltă pe bază de plante pentru a asigura aportul zilnic optim care te ține în mișcare*.  

   De ce îți va plăcea...

   Se știe că proteinele sunt pietrele de temelie ale vieții, fiindcă se găsesc în toate celulele corpului, unde le repară pe cele deteriorate și creează unele noi. Asemenea cadrului unei biciclete, ele sunt structura de susținere a corpului, asigurând cadrul pentru oase și mușchi. Cu toate acestea, organismul nu poate să depoziteze proteinele în exces, așa că administrarea lor zilnică este esențială. S-ar putea să crezi că obții destule din alimentație, dar cum principalele surse alimentare de proteine sunt laptele, ouăle, brânza și carnea roșie, dacă ești vegetarian(ă), sau dacă urmezi orice fel de dietă specială, s-ar putea să nu primești doza necesară.

   Nutrilite™ Proteine din plante reprezintă o alternativă echilibrată și sănătoasă a formelor mai tradiționale de proteine, conținând toți cei nouă aminoacizi esențiali care contribuie la o sănătate bună. Rapid, ușor și foarte convenabil, Nutrilite™ Proteine din plante poate fi amestecat în mâncare și băuturi, fără a influența gustul. Încearcă să amesteci o lingură de pulbere de proteine în smoothie-ul tău zilnic dinainte de antrenament.

    

   Bine de știut…

   • Nu conține ingrediente de origine animală și este potrivit pentru vegetarieni.
   • Conține mai puțin de 0,5g de grăsimi pe porție.
   • Ușor de digerat.
   • În această pudră proteică convenabilă nu vei găsi coloranți artificiali, conservanți sau aromatizatori.
   • Deși unele alimente reprezintă surse bogate în proteine, ele pot fi, de asemenea, bogate în colesterol, grăsimi saturate, sare și calorii. Nutrilite™ Proteine din plante reprezintă o alternativă sănătoasă derivată din soia, grâu și mazăre.
   • O singură lingură asigură o porție de 8 g de proteine. Fiecare persoană are nevoie de cel puțin 0,83 g de proteine pe kg de masă corporală pe zi. Asta înseamnă că o persoană care cântărește 60 kg are nevoie de aproximativ 50 g de proteine pe zi.  *
   • Poate fi adăugată ușor în alimente și băuturi calde sau reci, fără a influența gustul. Ce ar fi să încerci s-o adaugi într-un Smoothie Putere curată, Energizant cu migdale sau smoothie detoxifiant din morcovi și portocale?
   • Asigură într-un mod echilibrat toți cei nouă aminoacizi esențiali. „Esențial” înseamnă că organismul nu-i poate produce singur, iar aceștia sunt izoleucina, leucina, lizina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofanul și valina.


   * Proteinele contribuie la menținerea stării normale a oaselor și a masei musculare. https://www.efsa.europa.eu/en/press/news/120209.

   • Produsul asigură proteine din surse naturale, cu un conținut redus de grăsimi.
   • Sursă de proteine de înaltă calitate și cantităţi ce oferă un nivel echilibrat al celor nouă aminoacizi esenţiali.
   • O porţie de 10 g de produs asigură 8 g de proteine, fiind o alternativă mai echilibrată la sursele tradiţionale de proteine, ca de exemplu carne roșie, brânzeturi, ouă sau lapte integral.
   • Conţine ingrediente derivate din surse naturale de proteine: soia, grâu și mazăre.
   • Poate fi presărat sau amestecat în mâncăruri sau băuturi, fără a le modifica gustul.
   • Fără adaos de coloranţi, arome sau conservanţi artificiali.
    
   CONȚINUT MEDIU PE PORȚIE (10 g) 100 g
   Valoare energetică 170 KJ/40 Kcal 1700 KJ/400 Kcal
   Grăsimi 0,48 g 4,8 g
     Acizi  grași saturați   0,06 g 0,6 g
   Glucide 0,32 g 3,2 g
      Zaharuri 0 g 0 g
   Proteine 8 g 80 g
   Sare 0,23 g 2,3 g
   Aminoacizi esențiali
   Izoleucină 390 mg 3900 mg
   Leucină 660 mg 6600 mg
   Lizină 510 mg 5100 mg
   Metionină & Cistină 220 mg 2200 mg
   Fenilalanină & Tirozină  750 mg 7500 mg
   Treonină 310 mg 3100 mg
   Triptofan 120 mg 1200 mg
   Valină 400 mg 4000 mg
   Histidină 210 mg 2100 mg
   • Cei care nu consumă cantităţi adecvate de lapte, carne, brânzeturi sau alte alimente bogate în proteine.
   • Cei ce urmează un program solicitant de exerciții fizice.
   • Cei ce urmează un program de control al greutății.
   • Cei care sar peste mese, consumă porţii mici sau simt că au nevoie de suplimentarea aportului proteic.
   • Copiii (peste 3 ani), adolescenţii, persoanele în vârstă, femeile însărcinate sau care alăptează și care au nevoie de un aport suplimentar de proteine.

   Doza recomandată

   În funcţie de necesităţi, adăugaţi o lingură (aproximativ 10 g) de pulbere de proteine în lapte sau în alte lichide, o dată sau de câteva ori pe zi. Amestecaţi sau agitaţi bine într-un recipient bine închis timp de 1 minut. O variantă alternativă este să presăraţi pe cereale, în supe, salate sau pe alte alimente.

   Recomandări

   Produsul nu se recomandă copiilor cu vârste sub 3 ani fără acordul medicului. Păstraţi recipientul bine închis. A se păstra la loc uscat și răcoros. Conţinutul ambalajului se poate compacta în timpul transportului. Greutatea netă este garantată.